Chce rady

• Autor wątku Autor wątku EWELINA29LIBIAZ
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

EWELINA29LIBIAZ

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Mojego chlopaka aresztowali wczoraj wieczorem i dzisiaj rano juz siedzial w as mial przysadzone 1,5 mies za niesplacenie kolegium moze mi ktos doradzic jak moge sie z nim skontaktowac i czy jest to w jakis sposob mozliwe mamy kupione auto na spolke dzisiaj dostalm smsa od jego brata chce mi zabrac autoa jestem wspolwlascicielem mieszkamy na stale w atenach i kompletnie nie wiem co mam zrobic

brat moim zdaniem może sobie chcieć skoro oboje z chłopakiem jestescie właścicielami to jak zabirze Tobie auto siłą można uznać to za zwykłą kradzież samochodu, aresztowali go w Atenach czy w Polsce?? jeżeli w polsce to myśle ze sam się powinien z toba skontaktowac o ile jemu pozwolą, dwa to możesz sama zadzwonić do AS gdzie przebywa i sie co nieco spytac, co do widzeń to pozostaje prośba do prokuratora i jego zgoda na widzenie zawsze możesz napisac list. co do listów, widzeń itd są odpowiednie wątki > powodzenia

Skoro chłopak siedzi za grzywną, to w momencie kiedy grzywna zostanie zapłacona, chłopak powinien zostać zwolniony

Powrót