Ciężka "kobieca" sprawa

• Autor wątku Autor wątku dorota20
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dorota20

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Mam duży problem , gdyż założyłam sprawe o dokonanie innej czynności seksualnej,(gwałtu oralnego). Ale nie wiem czy mu to udowodnią. Facet wziął mnie siłą ciągnac mnie za włosy i zmuszając do stosunku oralnego , a kiedy nie chciałam tego robić kładł sie na mnie i mówił ,że jak nie chcem tak to załatwi to inaczej. W domu , dokładnie w drógim pokoju była jego żona i córka.Mimo tego ,że byłam pod wpływem alkoholu rozumiałam wszystko co sie wokól mnie dzieje . Nie ma w tej sprawie żadnych sladów genetycznym i nie wiem jakie mam szanse na to ,że go ukaraja za ten czyn . On był juz karany .Jest jedynym zywicielem rodziny wiec nie wiem czy ,jezeli już mi sie uda wygrac spawe to czy odbedzie kare . Oraz czy jest taka możliwośc ,że z powodu braku dowodów sprawa zostanie umozona. Prosze pomóżcie mi!!!

Witam.

Ta sprawa jest dość trudna ponieważ jeśli nie zostawił żadnych śladów genetycznych to pozostaje tylko liczyć na prawdziwe zeznania żony lub córki, bardziej bym liczył na zeznania córki ponieważ o ile to jest małe dziecko to powie prawde. Gdzie się to stało w jego mieszkaniu/domu czy w Pani? Być może na pościeli/dywanie lub innym przedmiocie zostałt jego odciski. Ta sprawa będzie bardzo trudna, bo ciężko będzie coś udowdnić temu (nie wiem jak o nim napisać bo napewno nie jako o człowieku). Być może pozostawił gdzieś prezerwatywe lub coś.

Pozdrawiam i życze udanej walki z tym gnomem niech zejdzie na dno

PS: szkoda mi tej córki że musiała to oglądać jak jej tata zboczeniec gwałci inną kobiete:(

A jakieś otarcia? zazwyczaj występują przy takich sprawach. Jeśli zostanie mu to udowodnione i sąd wyda wyrok, raczej nie ma znaczenia, że jest jedynym zywicielem rodziny.

Powrót