T
ThePuunisher2k
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam, przydarzyła mi się taka sytuacja, gdzie pisałem praktyczny egzamin E.14, sesja zimowa 2018, napisałem sobie wesoło część pracy, a drugą część nie.. po prostu nie umiałem. Problem pojawił się teraz, kiedy CKE wysłało do mojej szkoły pismo, że korzystałem z telefonu bo z mojego konta na Facebooku pytałem o tematy związane z tym egzaminem w czasie gdy go pisałem. Mają screeny z facebooka mojego konta i tego że piszę tam że uważam telefonu. Faktem jest, że w swojej pracy nie zawarłem tego o co pytałem na serwisie, mimo otrzymania odpowiedzi.
Tak to wygląda.
Czy jest jakaś możliwość, aby się z tego wybronić? Samo unieważnienie egzaminu nie jest mi specjalnie straszne, w całej sali tylko ja cokolwiek potrafiłem. Jeśli nie ma, to jaka może być konsekwencja unieważnienia praktycznej częsci egzaminu zawodowego?
Tak to wygląda.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Czy jest jakaś możliwość, aby się z tego wybronić? Samo unieważnienie egzaminu nie jest mi specjalnie straszne, w całej sali tylko ja cokolwiek potrafiłem. Jeśli nie ma, to jaka może być konsekwencja unieważnienia praktycznej częsci egzaminu zawodowego?
Załączniki