Co gdy zgubiłem wezwanie do sądu?

• Autor wątku Autor wątku Mikołaj1234
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Mikołaj1234

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Mianowicie sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu dostałem wezwanie do sądu w sprawie o zmianę kary ograniczenia wolności (grzywna) na karę zastępczego pozbawienia wolności. Gdzieś zgubiłem to wezwanie i teraz nie mam pojęcia do jakiej sali mam się zgłosić oraz na jaką godzinę, pamiętam tylko, że mam tam być 18 lutego. Proszę o pomoc.

Jeśli wybrałem zły dział, to przepraszam

Witam serdecznie !

Najlepiej zadzwonić lub udać się osobiście do Punktu Obsługi Interesanta - tam powinni udzielić wszelkich informacji odnośnie terminu, godziny i sali. Proszę udać się tam z dowodem osobistym, gdy w razie potrzeby chcieliby zweryfikować tożsamość.

Pozdrawiam

Mikołaj1234 napisał:
Mianowicie sprawa wygląda tak, że jakiś czas temu dostałem wezwanie do sądu w sprawie o zmianę kary ograniczenia wolności (grzywna) na karę zastępczego pozbawienia wolności. Gdzieś zgubiłem to wezwanie i teraz nie mam pojęcia do jakiej sali mam się zgłosić oraz na jaką godzinę, pamiętam tylko, że mam tam być 18 lutego. Proszę o pomoc.

Jeśli wybrałem zły dział, to przepraszam

Witam chciałem sie dowiedziec jaki zapadł wyrok w twojej sprawie, ponieważ bede mial chyba podobny problem

Dostałem wyrok w postaci zastępczej kary pozbawienia wolności (120 dni)

Powrót