D
dieb
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
zostłem zatrzymany za kradzież drobiazgu w media markt o wartości 22euro do kradzieży użyłem noża kuchennego aby rozpakowac przedmiot z opakowania. Przyjachala policja spisali mnie i wypuscili. Po trzech tygodniach otrzymałełem list ze jestem oskarżony o kradzież z bronią(nóż kuchenny) dodam jeszcze ze w polsce odbywam wyrok w zawieszeniu na 5 za narkotyki. Niebawem ma sie stawic na przesłuchanie.
Jaka kara mi grozi jezeli w niemczech to moje pierwsze wykroczenie i czy ma znaczenie fakt ze w polsce byłem karany? Czy grozi mi deportacja do kraju badź odsiadka i jak sie zachowac na przesłuchaniu przyznac sie do wszystkiego i okazac skruche? i jezeli dostane kare grzywny to da sie jakos uniknąć płacenia? i czy ten nóż którego uzylem do kradzieży bedzie maiał duze znaczenie?
Jaka kara mi grozi jezeli w niemczech to moje pierwsze wykroczenie i czy ma znaczenie fakt ze w polsce byłem karany? Czy grozi mi deportacja do kraju badź odsiadka i jak sie zachowac na przesłuchaniu przyznac sie do wszystkiego i okazac skruche? i jezeli dostane kare grzywny to da sie jakos uniknąć płacenia? i czy ten nóż którego uzylem do kradzieży bedzie maiał duze znaczenie?