Co mi grozi za kradzież w Mediamarkt w Niemczech???

• Autor wątku Autor wątku dieb
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dieb

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
zostłem zatrzymany za kradzież drobiazgu w media markt o wartości 22euro do kradzieży użyłem noża kuchennego aby rozpakowac przedmiot z opakowania. Przyjachala policja spisali mnie i wypuscili. Po trzech tygodniach otrzymałełem list ze jestem oskarżony o kradzież z bronią(nóż kuchenny) dodam jeszcze ze w polsce odbywam wyrok w zawieszeniu na 5 za narkotyki. Niebawem ma sie stawic na przesłuchanie.

Jaka kara mi grozi jezeli w niemczech to moje pierwsze wykroczenie i czy ma znaczenie fakt ze w polsce byłem karany? Czy grozi mi deportacja do kraju badź odsiadka i jak sie zachowac na przesłuchaniu przyznac sie do wszystkiego i okazac skruche? i jezeli dostane kare grzywny to da sie jakos uniknąć płacenia? i czy ten nóż którego uzylem do kradzieży bedzie maiał duze znaczenie?

Grozi Grzywna ktora bedziesz musial splacic!!! I Hausverbot na 3 lub 6 misiecy. Wyrok z polski nie ma znaczenia. Na sprawe tez nie bedziesz musial sie wstawic wyrok zostanie wydany zaocznie.

haha tak dobrze udawałem skruszonego ze dostalem tylko 100 euro do zaplaty jeszcze na dodatek rozłozone na 4 rat:D

Powrót