K
krzysiekk31
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
witam
od kilku lat handluje sprzetem specjalistycznym i uzywanem zazwyczaj do ktorego trzeba miec licencje na oprogramowanie aby moc na tym pracowac.
sprzet rozwozilem i sprzedawalem na terenie kraju w roznych miastach.
Nigdy oprogramowania nie instalowalem .
Wiem ze klienci zazwyczaj licencji nie kupywali i lamali zabezpieczenia sami.
Zaczelem ostatnio rozmyslac o tym i co by bylo gdyby zaczela sie tym prokuratora interesowac i doszlo by do postepowania i do sprawy sadowej .
Zalozmy ze klienci powiedza ze oni nic nie instalowi ze to ja robilem ,wiadomo ze sad da racje 30 klientom niz mi.
Zakladam najczarniejszy scenariusz ; ze dostaje wyrok sadowy z kazdego miasta w polsce za kradziesz oprogramowania.
zalozmy ze to 30 miast.
Moze mi ktos powiedziec czy to bedzie 150 lat do odsiadki lub jak na to patrzec
od kilku lat handluje sprzetem specjalistycznym i uzywanem zazwyczaj do ktorego trzeba miec licencje na oprogramowanie aby moc na tym pracowac.
sprzet rozwozilem i sprzedawalem na terenie kraju w roznych miastach.
Nigdy oprogramowania nie instalowalem .
Wiem ze klienci zazwyczaj licencji nie kupywali i lamali zabezpieczenia sami.
Zaczelem ostatnio rozmyslac o tym i co by bylo gdyby zaczela sie tym prokuratora interesowac i doszlo by do postepowania i do sprawy sadowej .
Zalozmy ze klienci powiedza ze oni nic nie instalowi ze to ja robilem ,wiadomo ze sad da racje 30 klientom niz mi.
Zakladam najczarniejszy scenariusz ; ze dostaje wyrok sadowy z kazdego miasta w polsce za kradziesz oprogramowania.
zalozmy ze to 30 miast.
Moze mi ktos powiedziec czy to bedzie 150 lat do odsiadki lub jak na to patrzec