Co oznacza sygnatura akt GS w Niemczech

• Autor wątku Autor wątku gosia1965
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gosia1965

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Mój maż został zatrzymany na granicy niemieckiej jego sorawa ma sygnaturę akt GS .Co to oznacza????

za mało informacji ---może to byc że był zatrzymany przez straż graniczną - nie urząd celny ,czy był w komputerze

Tak, był w komputerze. Ma byc wywieziony do więzienia w Hamburgu

Postawiono mu zarzut pobicia w 93r.do tej pory nic nie wiedzieliśmy o sprawie ,nigdy nie dostaliśmy żadnego pisma o jakimkolwiek postępowaniu przeciwko niemiu.a jego sygnatura akr jest ....GS.../93

czy miał wcześniej nie zapłaconą grzywne lub wyrok sądowy w odsiadce liczą jak sie nie myle 1 dzień 10e.
Zadzwon do ambasady polskiej do Hamburga zgloś zatrzymanie może oni coś pomogą

Do ambasady dzwoniłam ,czekam na na telefon od nich. Nie miał ani grzywny ani wyroku sądowego w Niemczech, w każdym bądż razie nic mi o tym nie wiadomo a jesteśmypo ślubie 21 lat.Dla mnie to wszystko to coś nieprawdopodone.

mam malo czasu,wiec.......
nie musieli nikogo informowac,postepowanie toczylo sie swoim torem a w momencie wjazdu meza na teren BRD stalo sie to czego maz mogl sie spodziewac.nie jest istotne z ktorego roku bylo postepowanie.takze same oznaczenia literowe nie sa istotne.tearz malzonek bedzie czekal az zostanie wyznaczony tremin rozprawy.co bedzie pozniej tego nie wiem.z cala pewnoscia jesli dopuscil sie owego czynu nie bedzie latwo opuscic....
Przepreaszam za bledy i literowki ,bardzo sie spieszylem
Pozdrawiam

Powrót