co robić POMOCY!!!!!!

• Autor wątku Autor wątku yatoman82
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Y

yatoman82

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
16
Witam serdecznie mam pytanie ponieważ mój ojciec prowadził działalność gospodarczą na tą działalność dla niego zamawiałem narzędzia czasami gdy nie było go w biurze narzędzia przychodziły na mój prywatny adres domowy gdzie później mu je dowoziłem ojciec się zwinoł ze względu na jakieś swoje długi a mnie przyszło pismo z firmy gdzie zamawiałem narzędzia faktury były wystawiane na niego że do zapłaty 3tyś a jak nie to kierują sprawę do sądu co robić czy ja muszę im to zapłacić przecierz ja tylko odbierałem i zamawiałem towar na jego firmę Proszę o pomoc!!!! niewiem gdzie ojciec przebywa niemam z nim żadnego kontaktu

płaci ten na kogo wystawione były faktury a ni e ten kto zamawia

Pytanie poza tematem... kto i dlaczego pokasował posty... bez uprzedzenia, bez śladu poczcie... nie były ani ostre, były w temacie.
Co to za porządki, wypadało by choć wyjaśnić.

nie wiem o jakich wykasowanych postach mówisz.
Dlaczego to pytanie kierujesz do mnie?

Skąd wniosek, że do Ciebie... a post, choćby mój z tego tematu. Ok... może zakończmy, bo to jednak offtop, a pytanie do adm/mod.

Pewno usunęli Twoje posty bo nikt ich nie rozumiał ja osobiście zrozumiałam połowę z tego co napisałeś .Pozdrawiam trzymaj się ciepło.

Powrót