Tak tak, to rozumiem, tylko właśnie się zastanawiam, czy skoro na pierwszym roku studiów drugiego stopnia pobierałam stypendium rektora właśnie za średnią z 3 roku ze studiów I stopnia, to czy teraz, skoro rozpoczęłam kolejne studia drugiego stopnia i jestem na pierwszym roku tych studiów, to czy jest możliwość, aby znowu móc się starać o to stypendium z tą samą średnią z 3 roku studiów I stopnia, za którą to średnią de facto dostałam stypendium rok wcześniej, ale na innej uczelni? Po prostu teraz rozpoczęłam kolejne studia drugiego stopnia i nie wiem, czy tak można. Nie przekraczam prawa do 6-letniego pobierania stypendium, ale nie jestem pewna, czy tak po prostu można. W regulaminie znalazłam jedynie taki zapis, czy mogę go odnieść do mojej sytuacji i może to świadczyć o tym, że w tej sytuacji nie ma prawa do ponownego ubiegania się o to świadczenie?
"Student, który kontynuuje studia po powrocie z urlopu od zajęć, w przypadku, gdy nie ubiegał się uprzednio o stypendium Rektora na rok akademicki w trakcie którego przebywał na urlopie od zajęć, może ubiegać się o stypendium Rektora, na podstawie osiągnięć z ostatniego w całości zrealizowanego i zaliczonego roku studiów bezpośrednio przed rokiem akademickim w trakcie którego przebywał na urlopie od zajęć,
z zachowaniem terminów określonych w § 10 ust. 9."