Co zrobić??

• Autor wątku Autor wątku juniorek1985
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
juniorek1985

juniorek1985

Użytkownik
Odpowiedzi
112
Witam mam 4 wyroki 3 odwieszone i jeden bez zawieszenia ten przez który odwieszono wszystkie razem 26 miesiecy miałem ok roku temu sie stawic do zk nie stawiłem sie w miedzyczasie sie wymeldowałem i raz tam była policja a tak to nie moga mnie znalesc teraz musze napisac wniosek o kare łączna wiec do którego sadu mam go wysłac?? i czy groza mi jakies dodatkowe konsekwecje za to ze sie ukrywam??? dodam ze widuje sie z kuratorem bo mam jeszcze 3 wyroki zawieszone i nic nie mowi na ten temat ze sie ukrywam wiec nie wiem co mam myslec??? czekam na odpowiedzi pozdrawiam

wniosek o wyrok łaczny powinienies złożyć do tego sądu który wydał ostatni wyrok,dodatkowych konsekwencji nie powinienes zadnych miec

Na pewno jesteś poszukiwany. Czy w takiej sytuacji Sąd wyda wyrok łączny???? Wątpię. A jeżeli już, to czy coś na nim skorzystasz??? Też wątpię.

Ostatnia edycja:
Recedes napisał:
Czy w takiej sytuacji Sąd wyda wyrok łączny???? Wątpię. A jeżeli już, to czy coś na nim skorzystasz??? Też wątpię.
zawsze jest jakas nadzeja ze cos skorzysta, "kto nie sprobuje ten nie bedzie wiedział" a starcic napewno nc nie straci

Powrót