Co zrobic ?

• Autor wątku Autor wątku doctor07
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

doctor07

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Problemy z byłą przyjaciółką

Witam w zeszla sobote byłem u znajomego zainstalować antene satelitarna ( jako ze to nowe mieszkanie zrobiliśmy sobie po drinku) Po jakichś 2h przyszla tam moja była przyjaciolka lekko wstawiona ponoc jakies papiery wypisac . Od 2 tygodni starałem sie nie utrzymywać kontaktow z Tą pania,poniewaz rozstaliśmy sie . Miałem z tego powodu mase nieprzyjemności ,przychodzila pod drzwi pijana ( piątek ok. 23 i domagala sie podzialu majątku wspólnego tzn. np. pol telewizora) Gdy stwierdziłem ze to nie pora na rozmowy zastraszala ze mnie załatwi.O godz 20.30 stwierdziłem ze wystarczy na dziś i poszedłem do domu, w domu stwierdziłem ze nie mam tel. wiec wrocilem sie tam była godz ok 21.00 Widzac w jakim stanie jest ta pani powiedziałem ze pomoge jej w drodze do domu , jako ze miała problemy z chodzeniem . Wyszlismy na dwor i po jakichś kilku krokach upadla ( tak niefortunnie ze rozbila sobie tel komórkowy) i zaczela sie awantura zaczela krzyczeć i wyzywac ze to moja wina i teraz to ja zobaczę, ze już Ona mnie załatwi. Powiedziałem ze jeśli tak to niech sama sobie radzi bo ja wstydu nie potrzeboję. Poszedlem do domu, po ok 45 min. uslyszalem krzyk i zchodzac z sąsiadem po schodach zabaczylem tą pania z zakrwawiona twarza placzaca i krzyczaca do wszystkich ze to ja zrobiłem . Jak latwo sie domyslec przyjechala policja ja już czekałem na dworze, po rozmowie z policja dowiedziałem sie ze pani ma w wydychanym powietrzu 3.4 promila alkoholu. Ja miałem 1.6 , Ją zabralo pogotowie i a mnie policja powiedziała ze mam wracac do domu i nie kontaktować sie z ta pania. Wczoraj zadzwonili do mnie i zaprosili na spisanie protokolu , niewiem czego sie spodziewać spewnoscia jestem z góry przegrany bo kto facetowi uwierzy. Tym bardziej ze przez mieszkancow już zostałem osadzony.

Ostatnia edycja:
Powrót