Conajmniej dziwni sasiedzi.

• Autor wątku Autor wątku joda
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

joda

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Nie wiedziałem gdzie dać ten temat wiec daje go tutaj. Jeśli należałby się do innego działu to proszę bardzo o przeniesienie. I Bardzo proszę o radę, bo to trudna sprawa. Mieszkam w bloku komunalnym na 4 pietrze. Jest to blok policyjny. Mieszkanie dostał kiedyś mój tata jako służbowe i zostało już dla nas. Czasami pogrywam sobie na macie do tańczenia ( jakieś 2 max 3 h dziennie) Jest trochę tupania o podłogę przyznaje. Dzisiaj przyszli do mnie z wrzaskiem ze mam przestać to robić bo inaczej rozwiążą sprawę w inny sposób. Domniemam ze chodziło o jakieś sprawy sadowe. Dodam ze ze 2 razy historii zdarzyło sie ze puściła nam woda z pralki i trochę ich podlało za co tez się wielce odgrażali. Kiedyś nawet wrzeszczeli za to, ze moja mama chodziła po domu w drewniakach:) Ale pytanie moje jest następujące. Czy jest jakaś możliwość ze mogą mi zaszkodzić jeśli dalej będę stukał na macie? Jak mogę rozwiązać ten problem zeby nie ograniczali mi wolności w moim mieszkaniu. Czy są jakieś ewentualne artykuły na które mógłbym się powołac? Z góry dziękuję za odpowiedz i proszę bardzo o pomoc. Pozdrawiam. Bartosz Jadczak

Jak sie wpisze cos na podobny temat w wyszukiwarce wyskakują same tematy o tematyce tkiej ze to sąsiedzi są uciązliwi tj. robią imprezy itp., nic podobnego do mojego problemu wiec nie wiem za bardzo co ma znaczyc ta złość z Pana strony.Nie doszukałem sie podobnego tematu więc napisałem post. Jets to mój drugi post na pierwsyz nie bylo odpowiedzi i z tego co widzęna ten też nie będzie żadnej konkretnej rady co mogę zrobic :what:

Powrót