Cyfrowy Polsat - brak regulaminu

• Autor wątku Autor wątku wisnia403
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wisnia403

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Cześć,

kilka dni temu podpisałem umowę z Cyfrowym Polsatem na internet LTE 40 GB. Dopiero teraz miałem okazję, żeby spokojnie przejrzeć umowę i rzuciło mi się*w oczy, że... nie został dostarczony mi żaden regulamin tej promocji i usługi. Zatem nie mogłem go podpisać.

Czy zatem, jeśli dopadnie mnie słynny FUP/lejek - zwał jak zwał, ale chodzi o nagłe zwolnienie prędkości internetu po wykorzystaniu 40 GB to mogę skutecznie składać reklamację argumentując to, że sprzedawca gwarantował internet LTE bez żadnego limitu. W żaden sposób nie zostałem poinformowany, że operator ma możliwość ograniczenia mi transferu.

Proszę o radę.

Wyślij zdjęcie tej umowy. Swoją droga jak chcesz nielimitowany internet skoro sam mówisz ze podpisałeś umowę z limitem danych 40 GB, zatem po wykorzystaniu tego pakietu logiczne ze prędkość sie zmniejszy.

Ostatnia edycja:
Bo te 40 GB miało maleć przy innym zasięgu niż LTE. A ja znajduje się w zasięgu LTE, a i tak dane zużywane są przez te 40 GB. W umowie jest tylko zgoda na wykorzystywanie moich danych przez Cyfrowy Polsat, regulamin promocji Smart Dom no i umowa, na 40 GB w promocji Power LTE 2.0. Regulaminu tej promocji już nie otrzymałem, więc niczego nie mogłem podpisać.

wisnia403 napisał:
Bo te 40 GB miało maleć przy innym zasięgu niż LTE. A ja znajduje się w zasięgu LTE, a i tak dane zużywane są przez te 40 GB. W umowie jest tylko zgoda na wykorzystywanie moich danych przez Cyfrowy Polsat, regulamin promocji Smart Dom no i umowa, na 40 GB w promocji Power LTE 2.0. Regulaminu tej promocji już nie otrzymałem, więc niczego nie mogłem podpisać.

A to nie jest tak ze najpierw Ci leci pakiet 40GB a następnie masz ten nielimitowany internet LTE tylko ze z prędkością do 5mbit/s?

Mówię Ci tylko, to co przedstawił mi sprzedawca. Skąd mam wiedzieć, jak to wszystko wygląda naprawdę skoro nie dostałem regulaminu, a dodatkowo go nie podpisałem. Stąd pytanie, czy ewentualna reklamacja ma szansę powodzenia.

Powrót