cztery lata wiezienia za darmo

• Autor wątku Autor wątku domilu@live.be
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

domilu@live.be

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
co zrobic po odbyciu czterech lat wiezienia za cos czego sie nie zroblo

szukam adwokata , ktory nie boi sie ukladow w bialostockim !!! sadzie ---nadmieniam ,iz jestem NIEWINNY* w stu procentach--mysle ,wiem,ze sprawa jest do wygrania ---a za cztery lata straconego zycia cos mi sie nalezy !!! a pieniedzmi, ktore sa do wywalczenie dla mnie --chetnie sie podziele !!!prosze potraktowac bardzo powaznie ,to ,co pisze--po wyjsciu z wiezienia nie ruszalem tej sprawy z powodow finansowych--teraz sytuacja sie zmienila --bardzo zalezy mi na ponownym rozpatrzeniu tej kwestii i NAPRAWDE szukam fachowej pomocy
lukasz

dublujesz tematy, trzymaj się jednego założonego wątku

Zakladanie kilka razy tego namego tematu nie nic pomorze.

chodzi o adwokata tzw."z urzędu"?
odpowiedz jest zdaje się prosta chyba który taki zasilny (albo wszyscy dostępni w kolejce) wystarczy popytać(podzwonić).
skoro wygranymi pieniędzmi (a o takie tu chodzi (mianowicie)zdaje się możesz się podzielić) to zależy to od siły adwokata z ukladami czy bez jest bez znaczenia .można wyliczyć układy doświadczenie ostrość(agresja).właściwie
to sami powinni sie ustawić w kolejce (po wywiadzie środowiskowym z teczek
czy przeglądania danych aktualnych spraw) jak w promocji przecież hy?
poważnie to ci adwokaci zarabiający dobrze przecierz chyba albo za dobrze tak właśnie sami powinni się narzucać o apelacje.no chyba nie nie? oni myslą może że wszystko prywatnie za pieniądze co może być poważnym błędnym rozumowaniem mam nadzieje nie polskim hy? napisze nawet że zdziwiłem się

xxxxxxxxxxxxxxx

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Powrót