Czy da się unieważnić dyplom licencjatu z uczelni jaka nie istnieje już od dawna?

• Autor wątku Autor wątku elyon
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
elyon

elyon

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
17
Daty 15.06.2010 roku obroniłam swój licencjat w Wyższej Szkole Zarządzania i Finansów we Wrocławiu. Był to kierunek politologia specjalność marketing polityczny. Na bazie tego dyplomu udało mi się zrobić tylko 3 podyplomówki ale nie mam magistra po dzień dzisiejszy.
Bardzo zależałoby mi na unieważnieniu tego dyplomu. Z przyczyn takich, że po prostu nie napiszę tutaj tego. Ale problem leży w tym,że Wyższa Szkoła Zarządzania i Finansów we Wrocławiu od 2012 roku już nie istnieje bo wchłonęła ją Wyższa Szkoła Bankowa dziś Merito Wrocław.
Obroniłam ten licencjat rok przed swoją chorobą na bazie jakiej dostaję rentę ale ciągle w rubryce "wykształcenie" piszą mi "politolog" co bardzo mnie irytuje.
Myślałam nawet o napisaniu do prezydenta czy by nie unieważnił mi ten dyplom.
Zwracam się z zapytaniem i prośbą co można by zrobić by unieważnić ten dyplom?

(...) ale ciągle w rubryce "wykształcenie" piszą mi "politolog" co bardzo mnie irytuje.

W rubryce "wykształcenie" powinno być napisane "wyższe" , a nie "politolog". Wyjaśnij to w organie rentowym . Jest to tylko błąd i nic więcej.

Powrót