Czy istnieje możliwość odzyskania pieniążków??

• Autor wątku Autor wątku play2snake
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

play2snake

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
19
Witam postaram się nakreślić sprawę w miarę jasno i dowiedzieć się czy istnieje jakakolwiek możliwość odzyskania choć części pożyczonych pieniążków...otóż będąc w związku z dziewczyną przez długi czas pożyczyłem jej dosyć sporą sumę pieniążków po rozpadzie znajomości do tej pory nie odzyskałem nawet złotówki a jedyna kwota na jaką mam jakiekolwiek potwierdzenie była przelana na konto dłużnika z opisem"na ratę":( na chłopski rozum to raczej marne szanse na to żeby odzyskać choć część pieniążków ale sytuacja zmusiła mnie do szukania wszędzie i czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na pytanie czy jest jakakolwiek szansa lub nadzieja żeby z czymś takim zmusić dłużniczkę na to by coś od niej odzyskać??

Wydaje mi się ,że nie masz szans jeżeli nie podpisaliscie żadnej umowy ,nawet odzyskac pieniędzy za jedna ,,ratę,,,ponieważ jaki masz dowód ,ze nie spotkala się z Toba i nie oddała tych pieniędzy ,a na reszte nie masz nic. Tak mi sie wydaje bo kiedys chlopak mial dowody w postaci smsow od dluznika, nie bede pisala szczegolow ,ale dopowiedz byla taka ze skad wiadomo ze nie dostal tez innch smsow, a zostawil tylko te na jego kozysc ,a naprawde smsy byly od od osoby ktora ma tel. na abonament i dodwody byly dosc dobre:( Pozdrawiam.

Do tego samego tematu- znalazłem tez przelew na troszkę mniejszą kwotę bo 300zł z tym ze ten zatytułowany "pożyczka" czy mając taki przelew można domagać się zwrotu pieniążków ??

Z tego tytułu przelewu wynika, że ktoś tobie pożyczył.

bo historie przelewów mam na rachunku a to tylko wydruk potwierdzenia wazny jak kazdy dokument i nie mi pozyczono tylko z mojego konta pieniazki poszły inaczej tytuł byłby zwrot pozyczki

Powrót