C
csflow
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam. Przeglądając jedną ze stron gromadzących adresy stron Deep Web, na której są też polskie linki, natknęłam się na pozycję, której opis wskazywał nielegalne treści. Rzecz jasna, nie weszłam na nią, a warto nadmienić, że wyżej wymieniona baza danych zawiera treści już nieaktualne, więc nie mam też pewności, czy ta strona dalej funkcjonuje.
Z racji, że to sieć TOR, nie można namierzyć administratora na podstawie adresu IP. W takim przypadku należy wyczekiwać na błąd ludzki i jakieś nieprzemyślane decyzje.
Czy jest coś, co mogę w tej sytuacji zrobić? Proszę o pomoc i bardzo przepraszam, że udzieliłam tak mało informacji, ale boję się zarówno wejść na tę stronę, jak i tego, że ktoś może się zorientować i wszystko zatrzeć.
Z racji, że to sieć TOR, nie można namierzyć administratora na podstawie adresu IP. W takim przypadku należy wyczekiwać na błąd ludzki i jakieś nieprzemyślane decyzje.
Czy jest coś, co mogę w tej sytuacji zrobić? Proszę o pomoc i bardzo przepraszam, że udzieliłam tak mało informacji, ale boję się zarówno wejść na tę stronę, jak i tego, że ktoś może się zorientować i wszystko zatrzeć.