Tak jest zarejestrowany ma wszystko tylko ostatnio zmienił pokój i się prawdopodobnie przeprowadził w inne miejsce Londynu. Słyszałam że tylko osoby poszukiwane Listem gończym w Polsce mogą być poszukiwane w Londynie, ale za alimenty nie i banki itd Musiał by mieć poważne przestępstwo w Polsce. Czy kiedy kolwiek odpowie za swoje lekkie życie ? Bo jak do tej pory śmiał się że nikt nigdy nic mu nie może i nie zrobi bo jest w (Szejgen) i jest nie tykalny. Mamy wspólne dziecko nie jest uznany jako ojciec dziecka, wyjechał by nas ściągnąć do Londynu 4 mc temu. Zostałam z kredytem który wziełam dla Niego na 8 lat, spłacać muszę ja, wyłączył polski tel. Ma jeszcze włączony angielski numer ale to wszystko, nie wiadomo może zmieni też numer. Zostałam z długami do spłacania, bez uznania ojcostwa bo narazie nie chciał i bez pieniędzy. Co mam robić ? Swojej byłej żonie nie płaci od lat na dzieci, komornik nie może ściągnąć zadłużenia, a żona nie ma z Funduszu pieniędzy bo przekracza dochody. Komornicy Polscy nie robią nic, wiedzieli ze ucieka do Anglii i nic. On twierdzi że wszystkie długi mu się przedawnią i jest Nowo Narodzonym człowiekiem w Londynie i nik nigdy nic mu nie zrobi. Cwaniak -( TULIPAN ) Jego gra polega na manipulowaniu kobietami. Dużo czasu poświęcał zamiast pracy Psychomanipulacji umysłem kobiety. Jego Miłość to kalkulacja zysków i strat jakie może osiągnąć angażując się w dany związek. Zależy mi by go ktoś wkońcu znalazł i sprowadził na ziemie. By poczuł odpowiedzialność za swoje długi w Polsce. Jak do tego doprowadzić ?