czy jestem poszukiwana?

• Autor wątku Autor wątku czarna32
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

czarna32

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Jakies 2 lata temu wyjechalam za granice,pozostawiajac za soba(wstyd przyznac!)dlugi.Sa to kary za zerwaną umowe tel.komorkowej,kilka zaleglych rat pozyczki.Byly to male sumy,ktore teraz narosly w granicach10tys.kilka miesiecy temu bylam w polsce i dowiedzialam sie ze u mojej dalszej rodziny byla policja w celu zlokalizowania mojego miejsca zamieszkania.w skrzynce pocztowej znalazlam sterty listow od firm windykacyjnych,straszacych jak rowniez naklaniajacych do ugody!W polsce bylam zaledwie kilka dni,na pogrzebie taty.Nie mialam glowy ani czasu by prostowac sprawy moich dlugow.Wybieram sie ponownie do polski,lece z dziecmi i boje sie aresztowania na lotnisku.Tym bardziej ze ostatnio w ten sposob zostal aresztowany moj znajomy!Nie chce sie ukrywac i chce splacic zadluzenie ale boje sie ze do wyjasnienia moje dzieci trafia do izby dziecka a ja strace prace!Glupio sie pocieszam ze ludzie maja wieksze zadluzenia i gorsze przestepstwa na sumieniu...ale jakos mnie to nie uspokaja!Czy jest duze prawdopodobienstwo ze jestem poszukiwana?Bardzo bede wdzieczna za pomoc:smile:

Powrót