2
26021970
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
witam.prosze o odpowiedz fachowca..jeden komornik zajal mi czesc uposazenia na swiadczenia alimentacyjne,drugi rowniez na swiadczenia alimentacyjne,(mam dwoje dzieci z dwoch roznych zwiazkow),trzeci za zadluzenia bankowe,czwarty rowniez za zadluzenia bankowe,wiec lacznie dla tych czterech potracano mi 50% wynagrodzenia,wczoraj udalem sie do banku po wyplate reszty z konta i okazalo sie ,ze moje konto jest zablokowane przez nastepnego komornika..moje pytanie brzmi
-czy ten ostatni komornik dzialal zgodnie z prawem i mogl zablokowac moje konto?
jesli nie to chcialbym zlozyc skarge na niego do sadu,jakim paragrafem mam sie podeprzec?
dodam ze moje proby skontaktowania sie z tym ostatnim komornikiem nie przynosza pozytywnych efektow
BARDZO PROSZE O WIARYGODNA ODPOWIEDZ FACHOWCA
-czy ten ostatni komornik dzialal zgodnie z prawem i mogl zablokowac moje konto?
jesli nie to chcialbym zlozyc skarge na niego do sadu,jakim paragrafem mam sie podeprzec?
dodam ze moje proby skontaktowania sie z tym ostatnim komornikiem nie przynosza pozytywnych efektow
BARDZO PROSZE O WIARYGODNA ODPOWIEDZ FACHOWCA