Czy mam szanse?

• Autor wątku Autor wątku CrazyMel
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

CrazyMel

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Cześć!
Chciałabym się podzielić tutaj moją historią, bo mam nadzieję że być może ktoś mi pomoże w tej przykrej sytuacji.
Rozpoczęłam studia przwie już 3 lata temu na filologii angielskiej. Pierwszy rok zaliczony niestety na drugim nie zaliczyłam Gramatyki ani na zimowym ani na letnim. Nie będę tu rozpisywac sie dlaczego ale jest w tym duzo mojej winy i miedzy innymi dlatego ze moja profesorka nie pozwolila mi poprawiac w sesji poprawkowej pomimo usilnych prosb z mojej strony. Zostalam wpisana na 3 semestr, jak sie dowiedzialam z dziekanatu z powodu popełnionego błędu przez Panią z sekretariatu. Pismo z administracyjnym postepowaniem o skresleniu z listy dostalam w grudniu, odwolywalam sie raz do prodziekana i drugi raz do rektora. Niestety zostalam skreślona ale powiedziano mi ze od przyszłego roku akademickiego moge się starac o przywrócenie. Podanie ów wysłałam w sierpniu. Obecnie jest juz październik i pomimo ciągłych pytań z mojej strony do dziekanatu nadal nie dostałam odpowiedzi na podanie. Czy mam jeszcze jakieś szanse czy juz lepiej przenieść się na inna uczelnie?

Powrót