V
visana
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Chciałam wziąć pożyczkę z banku ale to bank malo znany.Pojechałam i napisałam wniosek i go podpisałam.Ale ta pani poinformowała mnie że nie zobowiązuje on do niczego.Ale potem powiedziala że trzeba wpłacić 2,5tys.zł.a pozyczka bedzie przelana na konto od 10 do 14 dni.Wniosek zostal,ale po wyjsciu od niej zadzwoniłam i powiedziałam że rezygnuję z tej pożyczki.Mówiła przez tel.że dobrze nie ma sprawy.A moje pytanie brzmi czy mogą wykorzystać moje dane osobowe?Może teraz podrobą coś i na moje konto wezmą jkieś pieniądze i będę musiała spłacać nie wiadomo co?Proszę o poradę co mam zrobić?bo teraz żałuję tego że wypełniłam ten wniosek.
VISANA
Ciag dalszy:'to raczej byla jakas spolka zoo."skarbiec"i w ulotkach reklamowych oferowali swietne warunki,ale jak usłyszalam na miejscu ze wpierw trzeba wplacic pieniadze to juz mi dalo to do myslenia.Więc jak wyszlam od nich to postanowilam po glebszym przemysleniu zrezygnowac i tak zrobilam,ale dane moje zostały.No i nie wiem co mogą teraz z nimi zrobic?
VISANA
Ciag dalszy:'to raczej byla jakas spolka zoo."skarbiec"i w ulotkach reklamowych oferowali swietne warunki,ale jak usłyszalam na miejscu ze wpierw trzeba wplacic pieniadze to juz mi dalo to do myslenia.Więc jak wyszlam od nich to postanowilam po glebszym przemysleniu zrezygnowac i tak zrobilam,ale dane moje zostały.No i nie wiem co mogą teraz z nimi zrobic?