czy moge byc karany dwa razy

• Autor wątku Autor wątku keis
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

keis

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
czy moge byc karany z art.177 i178 kpk jesli byłem juz ukarany za to poza granicami p

--------------------------------------------------------------------------------

witam moze ktos madry mi cos doradzi.
potraciłem pod wpływekm potracony był polakiem jak i ja miałem 0,13.miejsce miało zdazenie poza granicami polski dokładnie CZ na terenie starego lotnisa gdzie odbywała sie impreza motoryzacyjna.poszkodowana została zabrana do szpitala wypuszczona ja po 2 dniach.miała rozciety łuk i ukruszone zeby(to stwierdził lekaz tam) przeprowadzono tam dochodzenie tamtejsza prokuratóra potraktowała to jako wykroczenie.bo niby nic wielkiego sie nie stało.dostałem kare do zapłaty, zapłaciłem. po roku dostałem wezwanie na przesłuchanie w polskiej prokuratórze,w sprawie tamtego zdazenia.poszkodowana nagle znalazła wiecej obrazen ciała.dodam iz gdy wróciła z szpitala w CZ pojechała do polskiego szpitala gdzie jej nie przyjeto poniewaz niebyło takiej potrzeby,leczyła sie prywatnie.teraz sprawa trafiła do sadu jako sprawa karna z oskarzeniem art 177kk.178kk. Co robic mam juz adwokata ale chce zasiegnoc jeszcze innej porady czy nie załatwi ty sparwy art. 17 &1 pkt. 7 KPK ?

Powrót