S
sirpiotr
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam mam taki problem. Czy mogę sprzedać czas poświęcony na zebranie darmowych programów, które zbierałem przez dłuższy okres czasu, podzieliłem na kategorie, uporządkowałem, złożyłem przejrzysty interfejs aby łatwo dostać się do każdego programu? Czy moę sprzedać taki czas? Czy jest to legalne?? programy są za free ogólnodostępne w internecie, dołanczane do płytek z gazetami. Ja tylko je zebrałem i nie chcem za nie pieniędzy, tylko od kupującego chcem zwrot poniesionych kosztów za poświęcony czas w przygotowanie takiego materiału oraz nagraną płyte z tymi programami. Czy moę zrobić coś takiego?? Czy jest to legalne? Czy wtedy może ktoś mi zarzucić, że sprzedaje program darmowy?? Na innym forum nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie.
Ps. ktoś mi odpisał, że muszę mieć firmę i wystawić paragon aby świadczyło to o legalności zakupionej płyty ode mnie?? Nie rozumiem tego. czy muszę dawać paragon do stworzonej przeze mnie płyty??
Ps. ktoś mi odpisał, że muszę mieć firmę i wystawić paragon aby świadczyło to o legalności zakupionej płyty ode mnie?? Nie rozumiem tego. czy muszę dawać paragon do stworzonej przeze mnie płyty??