czy moge zlozyc skarge na Sedziego

• Autor wątku Autor wątku Hania31
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

Hania31

Użytkownik
Odpowiedzi
55
W 2014 roku zlozylam pozew o zachowek za posrednictwem adwokata. Byli przesluchiwani swiadkowie, biegli - bo zarzucono mi sfaluszowanie podpisu na dokumencie, co okazalo sie niepraawda, zmienilam adwokata, nastepne pismo-pozew o zmianie wysokosci zachowku, znow swiadkowie, przesluchania. Mnostwo klamstw pozwanego co bylo udowodnione. I tak 10 lat do 2024 roku. Wyrok sadu - owszem zachowek mi sie nalezy i to nawet jeszcze w wyzszej wysokosci ale NIE W TYM TRYBIE POSTEPOWANIA. to o co byly te wszystkie posiedzienia sadu przez 10 lat ? Oczywiscie wyrok- sprawa przegrana i wszystkie koszty musze ponosic JA Jestem zalamana. Mieszkam w Niemczech i wszystkie wyjazdy do Polski tez nie byly darmowe. Moi adwokaci tez nie pracowali pro bono
Moge sedzinie (mloda dziewczyna w wielu mojej corki 44 lata) jedynie zawdzieczac, ze dowiedzialam sie naprawde jaka jest suma spadku. Wyciagnela wszystkie dowody- wyciagi bankowe - z niezliczonych bankow w calej Polsce.
Moim zdaniem mogla juz na samym poczatku odrzucic zlozony pozew a nie ciagnac sprawe przez 10 lat !!!
Bardzo prosze o rade - co dalej ????? robic

Zmień adwokata. Adwokat też powinien wiedzieć, że nic z tego nie będzie skoro sprawa jest w złym trybie i działać właściwie.

Powrót