czy moje rodzeństwo przyrodnie może dobie gaci się zachowku,

• Autor wątku Autor wątku jjyyg665
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jjyyg665

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Czy jeżeli otwarcie testamentu było w 2014, a teraz była sprawa spadkowa to, czy moje rodzeństwo przyrodnie może dobie gaci się zachowku, jak są z drugiego związku, a moja matka była wydziedziczona w testamencie.

jjyyg665 napisał:
Czy jeżeli otwarcie testamentu było w 2014, a teraz było stwierdzienie nabycia spadku to, czy moje rodzeństwo przyrodnie może dobie gaci się zachowku, jak są z drugiego związku, a moja matka była wydziedziczona w testamencie.[/m,nbkjbhjbjhbhjbjh

Chłopie, zrób coś z tymi gaciami. Przejęzyczyłeś się w tytule.... Można przełknąć. W dalszej części posta znowu te gacie. Rozumiem, nie czyta swojego posta tylko od razu wrzuca na forum. Ale jakby nie było jest opcja edytuj. Następnego dnia znów post z tymi gaciami. Serio nie widzisz co piszesz? Przez nie można się tylko domyślać o co tobie chodziło.

RE: czy moje rodzeństwo przyrodnie ma prawo do zachowku,

jjyyg665 napisał:
czy jeżeli otwarcie testamentu było w 2014, a teraz była sprawa spadkowa to, czy moje rodzeństwo przyrodnie ma prawo do zachowku, jak są z drugiego związku, a moja matka była wydziedziczona w testamencie.
123

A po kim jest ten testament w ogóle? Kto jest kim dla spadkodawcy jakie były postanowienia testamentu?

Powrót