TO JA Z NICKU PAWELCIO,po części sprawa została wyjaśniona,z tym policjantem,lecz nie zostało wyjaśnione czy ten policjant z nicku toszkin1 - co mi dawniej podłożył te płytki z pirackimi filmami czy był w zmowie z przestępcami-dawnymi piratami komputerowymi,ze strony w w w . aloes . kylos . p l -parką gejów z Krakowa-Ruczaju co dawniej ściągali z torrenta filmy nagrywali na płytki,po czym je sprzedawali w masowych ilościach.
W tej sprawie zostało wyjaśnione jedno,że policja wobec mojej osoby narobiła nie prawdziwych informacji,odnośnie mojego stanu zdrowia i na podstawie tych nie prawdziwych informacji dostawca odcinał mi czasowo internet,pod pretekstem że mi komputer nawala i dzwoniłem do dostawcy i dostawca mi mówił,że jeśli takie coś jest robione,bo policja tak każe-to nie może to być robione na samym słowie policyjnym,tylko musi to być potwierdzone jakimiś dokumentami i zaniki internetu się zdarzały i w końcu złożyłem skargę na dostawcę i było postępowanie mediacyjne i właśnie wyszło,że na podstawie policyjnych baj odcinano mi czasowo internet,bo policja nakłamała,że mam 1 grupę niepełnosprawności-jak to jest absurdalna bzdura i na dowód tego załączyłem dostawcy mailem papiery,że nie mam żadnego orzeczenia o 1 grupie niepełnosprawności-tylko o 2 grupie niezdolności do pracy i po załączeniu tego orzeczenia i papierów sądowych,oraz postanowienia że jestem jedynym spadkobiercą po mojej matce-bo moja siostra się zrzekła spadku i całość jest na mnie a mam go dużo,gdyż miałem 2 wujka w Buenos Aires-mecenasa,miał tam własną kancelarie adwokacka w Lomas De Zamora,to jak załączyłem dostawcy te dokumenty to zaniki internetu się skończyły,bo policja narobiła baj,niech się cieszą,że nie założyłem sprawy za naruszenie nie zawisłości sędziowskiej i pomówienia,zniewagę,oraz rozpowszechnianie nie prawdziwych informacji w celu osiągnięcia korzyści majątkowych,a jak wiadomo za naruszenie niezawisłości sędziowskiej można trafić do więzienia.
Na zakończenie dodam,że jak będzie ktoś z Państwa brał internet to polecam internet iplus-dawny +GSM,bo to najlepsza firma,która dba o dane adresowe swoich kijentów i nie daje od tak sobie danych adresowych swoich klijentów
To tyle co mam do powiedzenia,kończąc informuję wszystkich,że nie liczą się baje jakie kto mówi w danej sprawie-tylko liczą się papiery sądowe,a nie baje,za które można iść do więzienia !!!!