Czy można daną osobę pozbawić-ograniczyć internetu,bez zarządzenia sądowego?

• Autor wątku Autor wątku Pawelcio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Pawelcio

Witam,mam pytanie czy można w Polsce daną osobę pozbawić internetu,bez jakiegokolwiek zarządzenia sądowego?,a czy musi być postanowienie sądowe o ograniczeniu bądź pozbawieniu internetu?

Na jakiej podstawie chciałbyś pozbawiać kogoś internetu? To tak samo, jakbyś chciał 'odciąć' kogoś od tv, telefonu czy radia :/

To znaczy mam pytanie czy ktoś mnie bez wiedzy sądowej może pozbawić internetu? np z tego powodu,że mam rentę psychiatryczną?

Przedstawiam całą sytuację,która mnie spotkała od a do z i proszę o udzielenie mi odpowiedzi czy może ktoś mnie bezpodstawnie odciąć od internetu?

Jestem 26 letnim chłopakiem z Krakowa,mam rentę psychiatryczną-rodzinną 2 grupy z ZUSU i spotkała mnie drobna-poważna nie przyjemność ze strony policji,gdyż miałem zajście z 1 policjantem po cywilnemu,który podłożył mi w domu ponad 100 płytek z pirackimi filmami i w związku z tym złożyłem skargę do Komendy Głównej i Prokuratury i skontaktowałem się z dziennikarzami i na przesłuchaniach w sprawie przeciwko temu policjantowi oświadczyłem,że odpuszczam całą sprawę przeciwko temu policjantowi,lecz żeby na przyszłość taka sytuacja ze strony policji mnie nie spotkała,żeby to zostało odnotowane w ich bazach-systemach informatycznych,bo jeśli by to się powtórzyło to wówczas od policji zażadałbym odszkodowanie za straty psychiczne i zapewniono mnie,że ze strony policji się to już nie powtórzy,a mam dużo argumentów i uzasadnień w tej sprawie,a ten policjant co mi podłożył te płytki ma swoje profile z foto na różnych stronach,możecie go Państwo zobaczyć,wpisując w wyszukiwarce google: toszkin1

Nadmieniam także,że jestem osobą w pełni zdolną do reprezentowania swoich praw,o czym świadczą moje dawne postanowienia sądowe,więc jeśli by jakiś funkcjonariusz próbował ograniczać mi przysługujące prawa-to było by to równo znaczne z naruszeniem niezawisłości sądowej.

Ostatnia edycja:
Jeszcze jedno,gdyż nie napisałem w jaki sposób poznałem tego policjanta co mi te płytki podrzucił,otóż poznałem go przez stronę Gumtree Kraków-jak dawałem ogłoszenie,że sprzedaje stare części od komputera to on się odezwał,a tą stronę poleciła mi parka gejów z Krakowa-Ruczaju i 1 z nich zaczął mi szargać opinie w internecie i ja się na nim wówczas w internecie zemściłem bo zajmował się wraz ze swoim facetem piractwem komputerowym-masowo ściągał filmy z torrenta i je sprzedawał i ich po kłótni sypłem-skąd mają neta i w jakim rejonie mieszkają i wtedy na swojej stronce Witamy i zapraszamy na zakupy, Sklep Internetowy pozmieniali dane-imienia i nazwiska na fałszywe,a teraz je usunęli,a wszystko im się da udowodnić gdyby wzięto biling z ich starego numeru gg i nr.telefonu,tak właśnie trafiłem na tego policjanta,o nicku: toszkin1

TO JA Z NICKU PAWELCIO,po części sprawa została wyjaśniona,z tym policjantem,lecz nie zostało wyjaśnione czy ten policjant z nicku toszkin1 - co mi dawniej podłożył te płytki z pirackimi filmami czy był w zmowie z przestępcami-dawnymi piratami komputerowymi,ze strony w w w . aloes . kylos . p l -parką gejów z Krakowa-Ruczaju co dawniej ściągali z torrenta filmy nagrywali na płytki,po czym je sprzedawali w masowych ilościach.
W tej sprawie zostało wyjaśnione jedno,że policja wobec mojej osoby narobiła nie prawdziwych informacji,odnośnie mojego stanu zdrowia i na podstawie tych nie prawdziwych informacji dostawca odcinał mi czasowo internet,pod pretekstem że mi komputer nawala i dzwoniłem do dostawcy i dostawca mi mówił,że jeśli takie coś jest robione,bo policja tak każe-to nie może to być robione na samym słowie policyjnym,tylko musi to być potwierdzone jakimiś dokumentami i zaniki internetu się zdarzały i w końcu złożyłem skargę na dostawcę i było postępowanie mediacyjne i właśnie wyszło,że na podstawie policyjnych baj odcinano mi czasowo internet,bo policja nakłamała,że mam 1 grupę niepełnosprawności-jak to jest absurdalna bzdura i na dowód tego załączyłem dostawcy mailem papiery,że nie mam żadnego orzeczenia o 1 grupie niepełnosprawności-tylko o 2 grupie niezdolności do pracy i po załączeniu tego orzeczenia i papierów sądowych,oraz postanowienia że jestem jedynym spadkobiercą po mojej matce-bo moja siostra się zrzekła spadku i całość jest na mnie a mam go dużo,gdyż miałem 2 wujka w Buenos Aires-mecenasa,miał tam własną kancelarie adwokacka w Lomas De Zamora,to jak załączyłem dostawcy te dokumenty to zaniki internetu się skończyły,bo policja narobiła baj,niech się cieszą,że nie założyłem sprawy za naruszenie nie zawisłości sędziowskiej i pomówienia,zniewagę,oraz rozpowszechnianie nie prawdziwych informacji w celu osiągnięcia korzyści majątkowych,a jak wiadomo za naruszenie niezawisłości sędziowskiej można trafić do więzienia.
Na zakończenie dodam,że jak będzie ktoś z Państwa brał internet to polecam internet iplus-dawny +GSM,bo to najlepsza firma,która dba o dane adresowe swoich kijentów i nie daje od tak sobie danych adresowych swoich klijentów
To tyle co mam do powiedzenia,kończąc informuję wszystkich,że nie liczą się baje jakie kto mówi w danej sprawie-tylko liczą się papiery sądowe,a nie baje,za które można iść do więzienia !!!!

Polecam także opinię o swoim dostawcy internetowym: http://opiniuj.pl/39872,11028,upc-internet.html
a także moją wypowiedź: YouTube - ‪Homoseksualizm w Polsce uznawany za chorobę i niedorozwój umysłowy‬‎

oraz 2 wątek:
http://forumprawne.org/postepowanie...jak-w-polsce-z-geja-mozna-zrobic-wariata.html

WSTYD JAKA POLICJĘ W WYDZIALE WEWNĘTRZNYM MAMY,ZATRUDNIA SIĘ TAM OSTATECZNA HOŁOTĘ Z WYKSZTAŁCENIEM ŚREDNIM I ROBIĄ CO IM SIĘ PODOBA,CZEGO JEST PRZYKŁADEM TEN KRYMINALISTA POLICYJNY NARODOWOŚCI ŻYDOWSKIEJ,KTÓREGO PAŃSTWO MOGĄ ZOBACZYĆ TUTAJ:
toszkin1 - Krakow - toszkin1 na sympatia.pl ,A TEMU POLICJANTOWI NIE ODPUSZCZĘ DOPÓKI NIE SKASUJE SWOICH PROFILI,OBY POLICJA TAK DALEJ ROBIŁA TO BĘDĄ POCIĄGNIĘCIA DO ODPOWIEDZIALNOŚCI,A TAKŻE ZA NARUSZENIE PRAW PODSTAWOWYCH UNII EUROPEJSKIEJ,NAJLEPIEJ JEST PILNOWAĆ SWOICH SPRAW I SWOJEGO ŻYCIA,A NIE WTRĄCAĆ PYSKA DO CUDZEGO !!!

Ostatnia edycja:
Policja powinna wziąść bilingi z kim ten policjant toszkin1 się kontaktował,żeby sprawdzić-ustalić czy robił to sam od siebie a czy przez osoby trzecie,to by wówczas mógł być przedstawiony zarzut przestępczości zorganizowanej w wydziale wewnętrznym Krakowskiej Policji,po wcześniejszym ustaleniu z kim on się kontaktował,ale policja oczywiście tego nie ustali bo by musieli zwalniać za przestępstwo swoich i dlatego nie chcieli się brać za sprawę bo by mogło polecieć więcej głów,a jakby nie było są dowody na popełnione przez tego policjanta przestępstwo,a ja nie dam mu spokoju dopóki sobie profili nie pokasuje,mogła policja nie zaczynać bo teraz przez tego 1 kryminalistę narażona jest cala policja na utratę zaufania,takich policjantów jak on to powinno się tak jak za czasów wojny zamykać do Auschwitz,żeby naprawić mu źle pracujący mózg,żeby nie stanowił zagrożenia dla osób trzecich,poprzez wrabianie ich w przestępstwo,bo myśli,że jak ma odznakę to mu wszystko jest wolno robić.
I potem policja dziwi się,że ktoś jest zdemoralizowany-skoro policja w naszym kraju sama dopuszcza się demoralizacji swoich obywateli przez takie właśnie działania,oby tak dalej prawicowa psiarnia robiła co jej się podoba,należy pamiętać,że prawica PIS już nie rządzi !!!

Ostatnia edycja:
Powrót