P
pucek2000
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 40
To mój 1-szy post więc witam wszystkich 
Postanowiłem trochę dorobić sobie, a że znam się trochę na HTML-u i photoshopie stworzyłem kilkanaście szablonów aukcji allegro właśnie ( grafika w photoshopie , kod html w darmowym programie).
Korzystałem z wersji trial Photoshopa 30-dniowej, nie mam pełnej wersji programu tworząc grafikę do tych szablonów.
Nie posiadam firmy, chcę sprzedawać szablony na Allegro jako osoba prywatna.
I tu mam pytanie - czy ktoś może się "przyczepić" czy grafikę stworzyłem w pełnej wersji programu z licencją ? Czy musze zakupić oryginalnego Photoshopa ? (koszt ok. 2500 zł
). Z tego co czytałem wersja trial jest z wyłączeniem komercyjnych zastosowań, no ale niby ja nie mam firmy... Sam już nie wiem... Z tego co zauważyłem dość duzo osób sprzedaje szablony, nie sądze, żeby każda posiadała oryginał programu za prawie 3 tysiące, jezeli za 1 sztukę szablonu bierze 10 zł...
Za wszelkie porady dziękuję, nie chcę pójść do więzienia
Postanowiłem trochę dorobić sobie, a że znam się trochę na HTML-u i photoshopie stworzyłem kilkanaście szablonów aukcji allegro właśnie ( grafika w photoshopie , kod html w darmowym programie).
Korzystałem z wersji trial Photoshopa 30-dniowej, nie mam pełnej wersji programu tworząc grafikę do tych szablonów.
Nie posiadam firmy, chcę sprzedawać szablony na Allegro jako osoba prywatna.
I tu mam pytanie - czy ktoś może się "przyczepić" czy grafikę stworzyłem w pełnej wersji programu z licencją ? Czy musze zakupić oryginalnego Photoshopa ? (koszt ok. 2500 zł
Za wszelkie porady dziękuję, nie chcę pójść do więzienia