H
hubertoo
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Mam pytanko do was, chcę kupić motor poprzedni właściciel miał wypadek, więc stan motocykla wiadomo nie do jazdy, pojazd narazie stoi na parkingu więc trzeba by go odebrać no to zrobi ten gość jak będe zaintersowany no wiadomo i dalej musimy spisać umowe k-s moteor mi jest potrzebny jako cześci zamienne do mojego, więc nie chce płacic od niego oc, ale wiadomo jest to obowiązkowe, a jak sie nie zajerestruje a on zgłosi sprzedaż to będą mnie ścigac. Słyszałem że jest kara 700zł, za nie płacenie
Ale do sedna chodzi mi czy mogę zawiesic ubezpieczenie cz coś takiego, a jesli ktoś wie to jak z wyrejestrowaniem(jak i co trzeba zrobić) może to nie forum o tym to się przejde do WK zapytać ale jak z tym oce to powiedzcie mam zniszke to będzie mało ale po co płacic
sorka ze tak napisane ale wiadomo czas.
z góry dzieki za odp jak chcecie cos wiedziec to pytajcie
Ale do sedna chodzi mi czy mogę zawiesic ubezpieczenie cz coś takiego, a jesli ktoś wie to jak z wyrejestrowaniem(jak i co trzeba zrobić) może to nie forum o tym to się przejde do WK zapytać ale jak z tym oce to powiedzcie mam zniszke to będzie mało ale po co płacic
sorka ze tak napisane ale wiadomo czas.
z góry dzieki za odp jak chcecie cos wiedziec to pytajcie