K
Kuba516
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, wypatrzyłem pewną stronę na której można z tego co czytałem nieźle zarobić. Ale moje pytanie czy nie ma tam żadnych haczyków i czy dolary można przelewać na ZŁ?
Nie chcę nic reklamować, ale ta strona to Bux.to | .view .click .make money
Nie zbyt rozumiem wszystkiego po angielsku, a translatory tłumacza bez kontekstu więc odpadają.
Więc czy ktoś z tego korzysta, czy za nic po za kupnem np konta premium nie trzeba płacić, i jak to jest z tym kupnem czy jak niema aktualnie tych poleceń co che kupić a wysłałem pieniądze do dostanę je jak będą czy w ogóle ich nie dostanę.
Dodam iż nie jestem pełnoletni, i mam izzy konto w Mbanku.
Proszę o wyrozumiałość gdyż jestem tutaj nowy i jeśli napisałem ten temat w złym miejscu to przepraszam i proszę o przeniesienie go we właściwe miejsce.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Nie chcę nic reklamować, ale ta strona to Bux.to | .view .click .make money
Nie zbyt rozumiem wszystkiego po angielsku, a translatory tłumacza bez kontekstu więc odpadają.
Więc czy ktoś z tego korzysta, czy za nic po za kupnem np konta premium nie trzeba płacić, i jak to jest z tym kupnem czy jak niema aktualnie tych poleceń co che kupić a wysłałem pieniądze do dostanę je jak będą czy w ogóle ich nie dostanę.
Dodam iż nie jestem pełnoletni, i mam izzy konto w Mbanku.
Proszę o wyrozumiałość gdyż jestem tutaj nowy i jeśli napisałem ten temat w złym miejscu to przepraszam i proszę o przeniesienie go we właściwe miejsce.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Ostatnia edycja: