Czy tata pójdzie do więzienia????

• Autor wątku Autor wątku Anonim55
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Anonim55

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Bardzo proszę o poradę w sprawie dotyczącej, tego że matka i siostra mojego taty oskarżyły go o to że groził im "że je zabije", dodam że mój tata leczy się psychicznie (depresja i nerwica - spowodowana sytuacją w domu), ma także wyrok w sprawie znieważenia funkcjonariusza policji w zawieszeniu .Tata nie ma żadnych dowodów,i nie wie jak ma się bronić w tej sprawie, jest wykończony psychicznie i mówi że popełni samobójstwo bo ma tego wszystkiego dosyć tzn. kolejnej sprawy, ciągnących się rozpraw itd. jak mogę mu pomóc?????Boje się że on naprawdę coś sobie zrobi:( bardzo ale to bardzo proszę o poradę...dziękuje

Jedno tylko mogę powiedziec na podstawie tych informacji: To nie Pana ojciec musi miec dowodów niewinności, tylko oskarżyciele - winy.

A ta siostra i matka obawialja sie tych grozb, czy oskarzyly go tylko tak ,,na zlosc"?

Depresja to baaaardzo ciężka choroba i naprawdę współczuję Twoiemu tacie. Przeżywa piekło na ziemi. Chory na depresję powinien być traktowany jak jajko jeśli chcemy aby się wyleczył, powiedz siostrze i matce że są okrutne.

Powrót