B
bardzozwykly
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Dostałem Takiego Maila. Zastanawiam się czy nie jest to Oszustwo. Otóż Prowadziłem forum wielotematyczne jako osoba Prywatna. na skrzynkę Mailową otrzymałem takie coś.
Sam email to ***mod*** Dziwi mnie co ma onet do rodo.
Oczywiście forum skasowałem bo nie chce mi się bawić w Rodo.
"
witam,
mam na imię Marta. Przeglądam społecznie strony Internetowe i wskazuję je odpowiednim instytucją do wysokiego ukarania finansowego. Zdecydowana większość, która zaniedbuje procedury płaci bardzo duże kary.
Będę wnioskować, o minimum 30.000,00zł kary.
Dlaczego?
Na państwa stronie jest ewidentne zaniedbanie od strony hostingowej oraz brak podania administratora danych osobowych wskazanego przy działalności.
Ponadto jest ogrom uchybień innego rodzaju.
Na zmiany mają państwo do 7 dni, ale zgłoszenie, o naruszeniu prawa idzie do odpowiednich instytucji już dziś.
Pozdrawiam
Marta"
Sam email to ***mod*** Dziwi mnie co ma onet do rodo.
Oczywiście forum skasowałem bo nie chce mi się bawić w Rodo.
"
witam,
mam na imię Marta. Przeglądam społecznie strony Internetowe i wskazuję je odpowiednim instytucją do wysokiego ukarania finansowego. Zdecydowana większość, która zaniedbuje procedury płaci bardzo duże kary.
Będę wnioskować, o minimum 30.000,00zł kary.
Dlaczego?
Na państwa stronie jest ewidentne zaniedbanie od strony hostingowej oraz brak podania administratora danych osobowych wskazanego przy działalności.
Ponadto jest ogrom uchybień innego rodzaju.
Na zmiany mają państwo do 7 dni, ale zgłoszenie, o naruszeniu prawa idzie do odpowiednich instytucji już dziś.
Pozdrawiam
Marta"
Ostatnią edycję dokonał moderator: