J
jowita123
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 16
Blok w ktorym mieszkamy wykupil nowy wlasciciel kilka miesiecy temu.I w tym miesiacu tak sie zdarzylo ze nie wplacilismy jeszcze miete.Zdarzalo sie to nam wczesniej-ale za to w nastepnym miesiacu wplacalismy zawsze dwa czynsze.
Dzisiaj ten nowy vermieter zadzwonil do mnie z krzykiem-i nawet nie dal mi dojsc do slowa-tak sie awanturowal.
Krzyczal ze na jutro chce miec pieniadze na koncie,a jak nie to jego adwokat wysle mi pismo ito bedzie mnie kosztowac 600 euro dodatkow
raz ze mamy sie natychmiast wyprowadzac.
Jeszcze wykrzykiwal,ze mam mu w zebach pieniadze przyniesc.
Wogole nie szlo z nim porozmawiac-bo mi przerywal krzykiem i na koniec sie rozlaczyl.
Co z tym fantem moge zrobic?
Nie chodzi o to ze nie mamy pieniedzy-ale dostaniemy je dopiero 6-7-mego dnia nastepnego miesiaca.
Dzisiaj ten nowy vermieter zadzwonil do mnie z krzykiem-i nawet nie dal mi dojsc do slowa-tak sie awanturowal.
Krzyczal ze na jutro chce miec pieniadze na koncie,a jak nie to jego adwokat wysle mi pismo ito bedzie mnie kosztowac 600 euro dodatkow
Jeszcze wykrzykiwal,ze mam mu w zebach pieniadze przyniesc.
Wogole nie szlo z nim porozmawiac-bo mi przerywal krzykiem i na koniec sie rozlaczyl.
Co z tym fantem moge zrobic?
Nie chodzi o to ze nie mamy pieniedzy-ale dostaniemy je dopiero 6-7-mego dnia nastepnego miesiaca.