czy wierzyc w slowa prokuratora

• Autor wątku Autor wątku asia 29
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

asia 29

Użytkownik
Odpowiedzi
36
witam :!: bylam dzis u pana prokuratora i zapytalam sie co czeka mojego M a prokurator powiedzil mi ze moze dostac lagodny wyrok jesli " nic mu juz nie wyjdzie " zapylalam sie czy mozemy liczyc na "zawiasy" i stwierdzil ze tak ale mam pamitac ze to sad wydaje wyrok" bo Mariusz nie ma wielkich konfliktow z prawem :!: nie wiem czy wierzyc jego slowa czy powiedzial to tylko aby mnie zbyc :?: przypominam ze moj konkubent przebywa w areszcie za usilowanie kradziazy z wlamaniem a poprzedni wyrok mial rok w zawieszeniu na 4 lata za grozby policji i posiadanie0,2gr amfetaminy

Prokurator słusznie powiedział, że sąd wydaje wyrok, a nie prokurator.

Za usiłowanie kradziezy prokurator można wnosić zarówno o zawiasy jak i o bezwzgledną-nie sposób przewidzieć.

Prokurator na pewno powiedział prawdę.W przypadku R obiecał Mu parę rzeczy i tak jak powiedział,tak zrobił.Dokładnie,co do joty.

To zależy bo mnie bardzo często prokurator oszukał. Powiedział że 3 na męża zeznaje a za 2 tyg że 2 a później znowu mu się odmieniło i mówił że 1. Ale często jest tak że mówi prawdę

Oczywiście,że wszystko zależy od prokuratora.Myślę też sobie,że stosunek prok wynika niejako od postawy podejrzanego....

Powrót