Czy wymagane są kierunkowskazy do taczki ?

• Autor wątku Autor wątku trucker8715
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
T

trucker8715

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Kupiłem sobie wypasioną taczkę za 100 zł. Czy wymagane są do niej kierunkowskazy i światła??? :what:

A czy taczka jest wymieniona w art. 2 Ustawy Prawo o Ruchu Drogowym:?:;)

i uważaj,żebyś zarzutu nie dostał jak po piwie nią pojedziesz:D

koniecznie zapnij pasy:-D

Podczas jazdy uważaj żebyś nie zahaczył o radar bo mandat będzie cię słono kosztował.

Jakiej marki jest ta "taczka"? Po cenie sądzę, że może to być Fiat 126p, a do niej reflektory i kierunkowskazy są wymagane. ;)

trucker8715 napisał:
Kupiłem sobie wypasioną taczkę za 100 zł.
Wypasiona? Na Allegro jest taczka za 8 tysięcy - ona jest naprawdę wypasiona!

Nasuwa się pytanie: Czy będzie wykorzystywana do poruszania się po drogach publicznych :D ?

bOZE LUDZIE JAK ON NAPRAWDĘ MYŚLI CO MA ZROBIĆ TO BĘDZIEMY WSZYSCY WINNI JEGO DECYZJI PONIEWAŻ WSZYSCY TO TRAKTUJEMY JAKO ŻART

Po przeanalizowaniu całości materiału myślę, że będzie dobrze jak swoją taczunię wyposażysz w bi-ksenony a pozostałe światełka to diody. Koniecznie na wysięgniku KOGUT:ok: Może być kol. pomarańczowego - a może powinien być takiego koloru:?:

zetkagrunding1 napisał:
bOZE LUDZIE JAK ON NAPRAWDĘ MYŚLI CO MA ZROBIĆ TO BĘDZIEMY WSZYSCY WINNI JEGO DECYZJI PONIEWAŻ WSZYSCY TO TRAKTUJEMY JAKO ŻART

No to niech lepiej zamontuje te oświetlenie. :D

widziałęm na allegro taczke za 11tysi była spalinowa o taką ci chodzi? hehe:)

Kierunkowskazy w taczce są tak potrzebne jak sznurówki w sandałach

Ale jak wszystko to zamontuje, to taczka będzie super :)

To jeszcze zamontuj alufelgi i jakieś głośniki. Proponuje też jakoś fajnie wyścielić wnętrze taczki aby piasek miał lepsze doznania podczas transportu.

jeszcze przednia szyba i wycieraczki oraz stop musi być!

jak szaleć to szaleć:
pluszane kostki do gry oraz piesek z dyndającą głową

Z tego co zauważyłem to temat jest zwykłą marną prowokacją i nie wiem po co mu odpisujecie robiąc tylko syf na forum.

Idzie lato, więc warto by było pomyśleć o klimie...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót