Czy zostanę zaakceptowana?

• Autor wątku Autor wątku p3stka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

p3stka

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam, jestem kobietą silnie wiążącą swoją przyszłość z pracą w zakładzie karnym na stanowisku wychowawcy. Studiuję resocjalizację oraz psychologię sądową. Mam natomiast niemały dylemat odnoszący się do mojego ciała- sporą jego część zdobią tatuaże. O ile w policji zostałabym zdyskwalifikowana tak żywię nadzieję, że w moim zawodzie to 'przejdzie'. Dla sprostowania- dłonie, szyja oraz twarz są pozbawione malunków. Mam szanse?

p3stka napisał:
Witam, jestem kobietą silnie wiążącą swoją przyszłość z pracą w zakładzie karnym na stanowisku wychowawcy.

A to co napisałaś rok temu jak się ma do chęci pracy w tłumie?

p3stka napisał:
Dzień dobry. Mam pewien dylemat, uczę sie w liceum, co roku mam wystawianie usprawiedliwienie z wf od psychiatry bądź tez lekarza rodzinnego z powodu fobii społecznej, lęku przed tłumem.

p3stka napisał:
Mam natomiast niemały dylemat odnoszący się do mojego ciała- sporą jego część zdobią tatuaże. O ile w policji zostałabym zdyskwalifikowana tak żywię nadzieję, że w moim zawodzie to 'przejdzie'.

Jak przestaną zgłaszać się chętni do służby - a wszystko zmierza w tą stronę - to masz szanse.

Powrót