0
03Marcin1090
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam, za dzieciaka zbierałem jakieś segregatory z deagostini. Oczywiscie po 3 paczkach za które zapłaciłem nie przyszło już nic. Od tego czasu mineło kilka lat po tym czasie otrzymywałem pisma od Intrum Justitia w sprawie zaplacenia okolo 200zl za coś czego nie otrzymałem z Deagostini atlas, oczywiscie wszystko lądowało w koszu ponieważ nic nie podpisywałem, oraz nie otrzymywałem. Dzisiaj przyszlo pismo z sądu, do zapłacenia ponad 1000zł 
wątków na ten temat było już sporo, lecz chciałbym się dowiedzieć czy jest gdzieś w internecie gotowy sprzeciw skierowany do sądu w związku z tą sprawą, tak abym nie musiał biegać po prawnikach. Dodam ze bylem wtedy osobą niepełnoletnią, nie podpisywałem nic, za paczki które przyszly pocztą w ilości ok 3 sztuk zapłaciłem. Paczki oczywiscie wysyłane były listem zwykłym.
Bardzo proszę o pomoc. Załączam zdj pisma

wątków na ten temat było już sporo, lecz chciałbym się dowiedzieć czy jest gdzieś w internecie gotowy sprzeciw skierowany do sądu w związku z tą sprawą, tak abym nie musiał biegać po prawnikach. Dodam ze bylem wtedy osobą niepełnoletnią, nie podpisywałem nic, za paczki które przyszly pocztą w ilości ok 3 sztuk zapłaciłem. Paczki oczywiscie wysyłane były listem zwykłym.
Bardzo proszę o pomoc. Załączam zdj pisma

Ostatnia edycja: