S
Sky166
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam pracuje na umowie zleceniu (okresie próbnym) w markecie budowlanym na dziale sanitarnym. Zawsze pracuje się tam 44h na umowie o prace i 43h na zleceniu tygodniowo.Chciałbym zapytać czy pracodawca może wysłać mnie do innego nowobudowanego marketu(w innym mieście) na składanie regałów i podobne prace. Dodam że jest to praca na wyjazdach na tzw "przebudowach" jest od 9 do 19 od poniedziałku do piątku lub jeżeli kierownik wyjazdowy stwierdzi że nie zjeżdzamy do domu na weekend to jest to praca od poniedziałku do zwykle soboty ale następnej tj 13 dni z rzędu. Nie ukrywam że nie jest mi to na rękę bo nie mam z kim zostawiać zwierzaka na taki długi okres czasu oraz przyjmując się na stanowisko sprzedawcy zaznaczałem że na wyjazdy moge jechać ale na tzw "asyste sprzedaży" czyli 4 dni pod rząd i do domu.
Jeszcze jedno pytanie co przysługuje mi wtedy? Zwrot za paliwo? Wyżywienie? Pozdrawiam i przepraszam za błędy jeżeli takowe popełniłem.
Jeszcze jedno pytanie co przysługuje mi wtedy? Zwrot za paliwo? Wyżywienie? Pozdrawiam i przepraszam za błędy jeżeli takowe popełniłem.