D
dario_soldier
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam wszystkich, na początku chciałbym podkreślić że jestem "świeżynka" na tym forum ale bardzo potrzebuje Państwa pomocy sprawa dotyczy WNIOSKU O WYDANIE DECYZJI O WARUNKACH ZABUDOWY, otóż 17.04.2009 r. złożyłem taki wniosek do urzędu gminy Warszawa-Białołęka, warunkiem złożenia wniosku było dostarczenie wszelkich warunków dołączenia gazu, energii elektrycznej i podłączenia gazu. Z MPWiK otrzymałem decyzje że podłączenie do kanalizacji i wodociągu będzie możliwe po utworzeniu tych mediów ( w chwili składania wniosków nie było ani kanalizacji ani wodociągu) dlatego w wniosku o warunki zabudowy ująłem własną studnie i własne "szambo". Po !! 11 miesiącach !! Pani z gminy (po 8 rozmowach telefonicznych, obiecywania pozytywnego rozpatrzenia wniosku i przeciągania czasu) oświadcza mi że wniosek został źle wypełniony ponieważ istnieje możliwość podłączenia pod wodociąg i kanalizacje który został oddany do użytku 4 miesiące temu!!! Dziś mamy 17.03.2010 r. a ja dalej nie mam żadnej decyzji administracyjnej dotyczącej warunków zabudowy jutro jade osobiście do gminy bardzo proszę o pomoc co mam dale robić!!! Wniosek złożyłem ROK TEMU i dalej jestem na niczym nie otrzymałem żadnego formalnego pisma!!! Bardzo proszę o pomoc i rade!! Z góry dziękuje za wszystkie posty!!!