Z
zoor75
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 34
Witam wszystkich BŁAGAM O POMOC!!!! Mój ojciec jest już w podeszłym wieku ma pełno pożyczek nabranych i w miarę moich możliwości staram się je spłacać,ojciec ma zachwianą równowagę oraz nie pamięta rzeczy i rozmów jak się z nim rozmawia odebrał dzisiaj rano list którego po czterech godzinach znalazłem jest to nakaz zapłaty na kwotę 4022,44 PLN plus koszty postępowania sądowego 600,00 PLN i opłaty sądowej 51,00PLN w sumie do zapłaty4673,44PLN. Nie jestem wstanie takiej kwoty zapłacić spłacam już zadłużenie w firmie Ultimo , Presco investments i w Skoku. Próbowałem się porozumieć z wnioskodawcą że jestem w trudnej sytuacji materialnej i zaoferowałem się do spłaty w ratach po 100.00PLN jednak została moja propozycja odrzucona proszę o pomoc co mogę zrobić i jak mogę napisać odwołanie co powinno zawierać potrzebuję czasu żeby taką kwotę zebrać. Niestety ojciec nie pamięta za co jest taka kwota i nie wie kiedy brał tą pożyczkę nie posiadam też żadnych dokumentów o podjęciu pożyczki czy też zakupu na raty,wnioskodawca też powiedział że to nie w jego interesie żeby mi taki dokument przesłał co mam robić PROSZĘ O POMOC ! ! !