Do osób które mnie zrozumieją

• Autor wątku Autor wątku PrzemQs
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
P

PrzemQs

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Wiem że wielu osobom nie spodoba się to co tutaj napisze i że mało kto będzie mieć na tyle serca ale spróbuję. Mam na imię Przemek mam 21 lat. Jestem blisko ukończenia wymarzonych studiów (architektura)... wcześniej wszystko było w porządku dopóki rodzice się nie rozwiedli ojciec odszedł a mama za alimenty jest w stanie jedynie opłacić mieszkanie i jedzenie... Nie mam za co dojeżdżać w tej chwili do szkoły która jest 160 od mojego miasta... tam opcacić muszę noclegi a ti kosztuje nie mało... szkola niby państwowa a na zajęcia trzeba kupować wiele różnych nie rzadko drogich rzeczy... mama stara się jak może chętnie przeniósłbym się na zaoczne studia tylko mama nalega żebym skończył dzienne(mówi że będę mia lepszą pracę) choć wie że nie dajemy rady... moja mama nic nie wie że komuś o tym mówię/piszę ale nie chce żeby się tak męczyła... Mogę jedynie prosić kogoś o to by pomógł mi skończyć szkołę. Dziękuję i mam nadzieję że ktoś nas wspomoże Bóg zapłać ludziom o dobrym sercu. mamy konto to **** (proszę się nie podpisywać... żeby mama się nie domyślała...) mogę jedynie podziękować mailowo osobom które pomogą mój e-mail to wysylający@o2.pl

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Panie Przemku. Współczuję. Jednakże nie wiem jakie ma Pan wyobrażenie o naszym Forum. Nie jest to społeczność jedynie "ociakających złotem" prawników i dlatego Pańska pomoc o dofinansowanie umieszczona w tym miejscu jest nieodpowiednia.
Temat zamykam a dane moderuję z kilku względów:
1. są instytucje i miejsca do których na pewno może się Pan zwrócić, są stypendia, dofinansowania itp itd
2. Forum Prawne Org. nie jest instytucją, za pośrednictwem której szuka się wsparcia finansowego - jeden taki precedens i niestety połowa działu "Prawo rodzinne i opiekuńcze" wystąpiłaby z taką prośbą.
Przykro mi, zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót