DO PANA Ag_Maz

• Autor wątku Autor wątku Robert Matycz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Robert Matycz

Robert Matycz

Zbanowany
Odpowiedzi
139
C.D. DESTRUKCJI.....Co znaczy nie przystają te moje rady do tego forum, jak to rozumieć?? A po 2. co z tego, ze nie mam uprawnień do zamykania, miałem na myśli, ze nic nie napiszę w temacie. :)

p.s. każda porada życzliwa i pomocna przystaje do kazdego forum.

Ostatnia edycja:
Panie lub Pani Korf....słowo Pan, Pani nalezy pisać z duzej litery, nie nauczono?? A po 2. nie wiedziałem, ze to Pani.

Pani Ag Maz....Moje wszystkie porady są etyczne i zgodne ze standartami Prawa. Nie zgadzam się z Pani opinia i to tyle w tym temacie, można go zamknąć jak i poprzedni, który pani zamknęła, bo został wyczerpany, wyjaśniony.

p.s. I proszę mi nie wmawiać, ze coś piszę niezgodnego z Prawem, ja zawsze piszę tylko same zgodności z prawem, bo jestem Uczciwym Człowiekiem i Prawym. ;):wink:

Robert Matycz
Mezczyzna.gif
- Szanowny Panie, przestań Pan wypisywać bzdury. Cierpliwość moja i innych użytkowników już się kończy.

Proszę Pana, proszę o konkrety, jaki bzdury?? I skąd ta pewność, ze cierpliwośc Innych się konczy?? Proszę pisać tylko za siebie. A po 2. Nie będę pisał nic, no chyba, ze bedę miał problem prawny.

A po 3. Widzę, ze jest Pan niegrzeczny, z tego co Pan pisze do mnie, tak wnioskuję, teraz pewnie, ze napisałem do Pana w ten sposób, to Pan się na mnie zemsci. No trudno, jakoś to przeboleję. :)

Proszę zamknąć ten temat, nie chcę już w nim tutaj uczestniczyć. Będę tylko pytał, jeśli bedę miał problem prawny, tylko prawny, tak się umówmy, Dobrze, tak Panu Pasuje??

Wszystko co miałem do napisania, już napisałem.

Ostatnia edycja:
Robert Matycz napisał:
słowo Pan, Pani nalezy pisać z duzej litery, nie nauczono??
Kol. Matycz, masz takie samo pojęcie o zasadach pisowni, co o prawie. Słowo pan i pani, zgodnie z zasadami ortografii pisze się z małej litery (oczywiście poza początkiem zadania). Jednak, wbrew tym ogólnym zasadom, dopuszczalna jest forma grzecznościowa, tzn. można napisać słowo "pan" z dużej litery, zwracając się wyłącznie do osoby nazwanej właśnie "panem". Dlatego, jeśli ktoś pisze do Ciebie tytułując Cię panem, może z powodów kulturowych napisać Panie Matycz, jednak gdy ktoś pisałby o Tobie do innej osoby, to użycie wielkiej litery byłoby dowodem ignorancji. Powinien oczywiście napisać, np. rozmawiałem z panem Matyczem, nigdy: "rozmawiałem z Panem Matyczem. Wyjątki to Pan Bóg, Pan Jezus, Ich tytułuje się zawsze z wielkiej litery (czy pisze się do któregoś z Nich, czy tylko o Nich). Moderatorzy tego forum, pomimo szacunku na jaki zasługują (z kol. Ag_Maz na czele), są jednak jedynie koleżankami, kolegami, paniami, panami).

Ostatnia edycja:
Panie Januszu...tak, dzięki Ci Boże....ale jest Pan niegrzeczny i juz nie mam przyjemności z Panem dyskutować ani z tym jakimś Robilee, bo tez nie zna zasad kultury. Pisze sie Dużą, to Ty nie masz o niczym pojęcia, ja mam o Kulturze spore pojęcie za to Ty nic. O Prawie wiem tyle ile potrzebuję.I ile muszę wiedzieć. A Ty coś taki przemadrzały jestes?? Wszystkie rozumy waść pan zjadłeś?? To super, ześ taki jesteś madry, pogratulować tylko. I koniec dyskusji z mojej strony, więcej wać panom nie odpiszę, bedę Was ignorował, wszelkie docinki zostaną bez mojego komentarza do Was. Z niegrzecznymi nie wchodzę w dysputy. A o tym czy wiem coś o prawie czy kulturze, dużo czy mało, to ty nie wiesz nic, pilnuj siebie a nie mnie. Robilee kim ty jesteś, ze mnie tak osądzasz??

Ostatnia edycja:
Witam, jestem tutaj nowy i mam zapytanie...czytam powyższy watek, choć nie znam do konca sprawy, ale proszę mi wyjasnić dlaczego ten osobnik został ' zbanowany'?? nie doczytałem się, zeby kogoś tutaj wyzywał i obrazał. Jeżeli uznacie Państwo za stosowne, to proszę o wyjaśnienie.;)

Robert Matycz napisał:
Z niegrzecznymi nie wchodzę w dysputy.
Może i słusznie.
Nikt nie jest idealny.
Warto czasem nabrać dystansu do siebie i do innych.

W poście "dużej litery" starczyło tylko do połowy tekstu...

Czyli to system zbanował?? A za co były te Ostrzezenia a głownie to Ostatnie??

I Informuję, ze Forum ma zły, niewłaściwy ustawiony czas, da się to zmienić?? Czy ten bląd zauważono??

Ostatnia edycja:
Pułkownik napisał:
Informuję, ze Forum ma zły, niewłaściwy ustawiony czas, da się to zmienić?? Czy ten bląd zauważono??
Forum ma ustawiony prawidłowy czas, Czasy w strefie GMT +2. Natomiast proszę sprawdzić swoje ustawienia w panelu użytkownika.
Pułkownik napisał:
za co były te Ostrzezenia
za destruktywne zachowania.

Co do czasu.....Ta Strefa GMT to strefa tzw. europejska?? A w panelu użytkownika nic nie ustawiałem, nawet nie wiem, ze tam można zmienić czas.

'Destruktywne działania', polegały na czym, konkretnie?? Troszkę przejrzałem sobie forum i nie widzę nic takiego zdrożnego, choć moze sie mylę.;)

Ostatnia edycja:
Matycz :) napisał:
Witam, jestem tutaj nowy i mam zapytanie...
Robert Matycz nie czaruj Nas takimi opowieściami, nawet Regulaminu forum nie chcesz przeczytać, a chwalisz się znajomością prawa. Za multikonto jest ban bezterminowy.

Ostatnia edycja:
Panie Matycz - założył pan drugie konto, dlatego teraz "ban dożywotni". Już pisał pan jako Kapitan Nemo 2 i pod innymi nickami. Proszę więc "nie rżnąć głupa" i pożegnać na zawsze nasze forum.

Powrót