Dochód netto, dochód utracony, pomocy!!!

• Autor wątku Autor wątku czekolada1806
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

czekolada1806

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Tak ja w temacie, czy ktoś zyczliwy moze mi obliczyć dochód netto na członka rodziny? Jeżeli tak to proszę o pomoc, podam dane szczegółowe bo nie wiem jak mam się za to zabrać tym bardziej że chciałabym zrobić dochód utracony, proszę o pomoc...

Będę bardzo wdzięczna jak ktoś odpisze tutaj albo wyśle mi wiadomosc prywatną i podam wszystkie dane;);)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Dobrze, więc tak;)

Ja:
Mój dochód z US: 4,385. 60 zł
Podatek należny: 233.00zł
Składki na ub. społeczne: 0zł

Mama i tata:
Dochód: 21, 393.35 zł
Podatek należy: 906zł
Składki na ub. społeczne odliczone od dochodu: 2,673.99zł

Gospodarstwo:
Powierzchnia fizyczna: 1,4537 ha
Użytków rolnych: 1,4537 ha
Przeliczeniowa: 2,5357 ha

Wszystkie info są za 2012 rok, pracowałam miesiąc od maja do czerwca 2012 r. na umowę zlecenie potem rozpoczęłam prace we wrzesniu 2012 i straciłam ją w pażdzierniku 2013- też to była umowa zlecenie- chciałabym zrobić dochód utracony z pracy którą straciłam w październiku.
Wynagrodzenia od września 2012 do grudnia 2012 wynosiły łacznie 3567 zł brutto bez składki na ubezpieczenie społeczne

Umowa zlecenie była podpisana na studenta więć podatek jest nizszy aniżeli osoba nie ucząca się. Bardzo prosze o pomoc, bo naprawdę nie wiem jak mam się za to zabrać;(

Ostatnia edycja:
Dziękuję za odpowiedź, biegnę do zus-u i za siedem dni podam informacje;)

W Zusie otrzymałam info, że jeżeli w firmach byłam zatrudniona na umowę zlecenie ze statusem studenta, to moje składki wynoszą 0zł, czyli ile wyniesie docód utracony oraz dochód na członka rodziny? błagam o pomoc, bo to juz ostateczny termin na składanie wniosków o stypedium

Powrót