dofinansowanie a praca za granica?

• Autor wątku Autor wątku kamil_n2
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
K

kamil_n2

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam serdecznie. Wzialem dofinansowanie na otworzenie wlasnej dzialanosc ale niestety jest ona skazana na sezonowosc a poniewaz jestem nowy na rynku nie zdazylem zlapac tylu klientow by utrzymac sie przez zime bez pracy. w zwiazku z tym chcialem podjac jakas prace. Kontaktowalem się z urzedem pracy i dowiedialem sie ze moge podjac prace jedynie na umowe zlecenie. OK w pewnym stopniu mnie to uspokoilo ale najblizszy moim planom jest wyjazd za granice a tam ciezko jest dostac umowe zlecenie. W jednym z biur pracy z ktorym sie kontaktowalem Pan poinformowal mnie ze jesli nie bede sie ubiegal o zwrot podatku z pracy za granica zaden urzad nie dowie sie ze tam pracowalem. Moje pytanie czy to prawda?

kamil_n2 napisał:
Kontaktowalem się z urzedem pracy i dowiedialem sie ze moge podjac prace jedynie na umowe zlecenie.
kamil_n2 napisał:
W jednym z biur pracy z ktorym sie kontaktowalem Pan poinformowal mnie ze jesli nie bede sie ubiegal o zwrot podatku z pracy za granica zaden urzad nie dowie sie ze tam pracowalem. Moje pytanie czy to prawda?
Przykro mi, ale porad jak omijać prawo na tym forum nie udzielamy.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót