D Daria4893 Nowy użytkownik Dołączył 12.2014 Odpowiedzi 3 2 Marzec, 2015, #1 Witam w sobote 28 lutego skończyła mi umowa zlecenia i takie pytanie jakie dokumenty są mi potrzebne do ponownego zarejestrowania się w urzedzie?
Witam w sobote 28 lutego skończyła mi umowa zlecenia i takie pytanie jakie dokumenty są mi potrzebne do ponownego zarejestrowania się w urzedzie?
Kosssz Praktyk Dołączył 11.2010 Odpowiedzi 8 029 2 Marzec, 2015, #2 Dokumenty potrzebne do rejestracji - Rejestracja - Bezrobotni i poszukujący pracy - Zielona Linia W przypadku realizacji zlecenia dokumentem potwierdzającym świadczenie pracy może być też rachunek/rachunki do umowy/umów zlecenia zawierający/ce informację o wysokości zarobków i o odprowadzonych składkach na ubezpieczenia społeczne i Fundusz Pracy w rozbiciu na poszczególne miesiące.
Dokumenty potrzebne do rejestracji - Rejestracja - Bezrobotni i poszukujący pracy - Zielona Linia W przypadku realizacji zlecenia dokumentem potwierdzającym świadczenie pracy może być też rachunek/rachunki do umowy/umów zlecenia zawierający/ce informację o wysokości zarobków i o odprowadzonych składkach na ubezpieczenia społeczne i Fundusz Pracy w rozbiciu na poszczególne miesiące.
D Daria4893 Nowy użytkownik Dołączył 12.2014 Odpowiedzi 3 2 Marzec, 2015, Autor Autor #3 Dziękuje za informacje