Dokumenty

• Autor wątku Autor wątku Marcinas
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Marcinas

Użytkownik
Odpowiedzi
80
Witam
W niedzielę zgubiłem dowód i prawko. Co zrobić lub jak się zabespieczyć wrazie jak ktoś znajdzie i na podstawie nich coś nabroji. Na policje chciałem zgłosić ale mi powiedzieli że się już takich faktów nie odnotowywuje i ni nie zrobili ani nie dali kwita że taki fakt do nich zgłoszony został.
Pozdrówka i prosił bym szybciutko o jakąś podpowieć zanim ktoś jakiś kredyt na mnie weźmie.

jesli ktoś weźmie kredyt ,a ty oprotestujesz ,że nie został on wzięty przez ciebie to Policja będzie prowadziła postępowanie w kierunku art. 286 &1 KK w zb. z art. 297 &1 KK w zw. z art. 11 &2 KK (tj. powinna -ponieważ będzie prowadziła z art. 286 &1 KK w zb. z art. 270 &1 KK w zw. z art. 11 &2 KK - praktycy wiedzą dlaczego...:P ) i w ramach tego postępowania ustali czy to ty podpisywałeś tą umowę czy nie..

ponadto - bezwzględnie zgłosić zagubienie dokumentów do właściwych wydziałów swojej gminy (czyli organu wydającego) , a ponadto (rada praktyka) zastrzec zagubienie dowodu w swoim banku - banki posiadają swoją wewnętrzną miedzybankową Bazę Dokumentów Zastrzeżonych

Powrót