Doniesienie do prokuratury

• Autor wątku Autor wątku dziedzic
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dziedzic

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
11
Witam, problem polega na tym iż moje dziecko od roku jest bite w szkole przez innego ucznia ( podobno chorego) choć nikt tak naprawdę nie wie. Wielokrotnie informowałem dyrekcje szkoły o tym fakcie lecz ona nic z tym problemem nie robiła. W ostatnim czasie moje dziecko zostało kolejny raz uderzone przez tego ucznia, powiadomiłem policję. Ale rodzi mi się pytanie czy przeciwko dyrekcji szkoły mogę zgłosić doniesienie do prokuratury o niezapewnieniu bezpieczeństwa mojemu dziecku lub wyciągnąć inne konsekwencje w stosunku do dyrekcji szkoły??

najpierw złóż skargę w kuratorium,później jezeli to nic nie da do prokuratury.W rodzinie mam nauczyciela i sam potwierdza że kuratorim jest gorsze.

kuratorium o problemie wie, lecz twierdza iż problem skończył się jesienią, i nie mają żadnych informacji na temat tego dziecka

Najlepiej załawtwić sprawę samemu, przyjść przywalić po łbie gnojkowi i jak będzie trzeba jego rodzicom i tyle.

Remoz napisał:
Najlepiej załawtwić sprawę samemu, przyjść przywalić po łbie gnojkowi i jak będzie trzeba jego rodzicom i tyle.
Proszę tej "rady" nie traktować poważnie.

Powrót