dostawca internetu

• Autor wątku Autor wątku mario5000
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mario5000

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam, jestem nowym uzytkownikiem na forum ale licze ze ktos mi cos podpowie. Mój problem jest następujący:

mam problemy z dostawcą internetu, od kilku lat co kilka tygodni mam przerwy w dostawie internetu, płace oczywiście regularnie ale jak internetu brak to i brak mozliwości skontaktowania sie z dostawcą, jednym słowem olewa klientów.

dziś zmieniłem dostawce internetu ponieważ miałem juz serdecznie dość lekceważenia mojej osoby, ale pytanie teraz jak mam rozwiązać umowe z poprzednim nieuczciwym dostawcą internetu jeśli nie odp na maile, nie odb telefonów ( z różnych sieci i różnych numerów ) i nie reaguje na sms.

nie zamierzam płacić za coś czego nie mam, ale obawiam się że może zjawić sie któegos pieknego dnia i pokazać mi niezapłacone faktury.

jak mam wybrnąc z takowej sytuacji ?

PS. umowa na internet jest na czas nieokreślony, ale nie mam mozliwości zerwania jej z dostawcą

ale pytanie teraz jak mam rozwiązać umowe z poprzednim nieuczciwym dostawcą internetu jeśli nie odp na maile, nie odb telefonów ( z różnych sieci i różnych numerów ) i nie reaguje na sms.
A umowa między Wami jak tą kwestię reguluję? Okres wypowiedzenia?

Podejrzewam, że to jest jakiś osiedlowy provider, a mario umowy na oczy nie widział :)

umowe mam na czas nieokreslony i w kazdej chwili moge ja zerwac tylko pytanie z kim ? z czlowiekiem widmo ? A co do provaidera to jest to osiedlowa siec

PS. umowa na internet jest na czas nieokreślony, ale nie mam mozliwości zerwania jej z dostawcą

i super - umowa na taki czas gwarantuje ci zerwanie umowy w kazdym momencie, jesli nie odpowiada -wyslij list rozwiązanie umowy ze skutkiem 30 dnii -LIST POLECONY za potwierdzeniem odbioru , zapewne posiadasz jakies dane dostawcy?? jesli nie to jak zawarleś umowę??? :o

Powrót