Dotpay problem

• Autor wątku Autor wątku paninax
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

paninax

Użytkownik
Odpowiedzi
53
Niby taki globalny profesjonalny serwis a znikly mi wszystkie srodki , nie da sie pobrac wynagrodzenia za ostatni miesiac , rozmawialem z kumplem ktory tez korzysta z dotpay i to samo ... on ma ponad 2000 ja tez niewiele mniej a
srodki znikaja , czy mozna wytoczyc sprawe w takim przypadku??
Nie mam wgladu w liste transakcji za poprzedni miesiac w nic nie ma ... to jest utopione ponad 1k PLN , wyslalem email do BOK i nic ... cisza.

proponuje zglosic to na policje, nastepnie policja zlglosi do prokuratury. Dobrze by bylo aby byly jakies wydruki potwierdzajace korzystanie z konta, jesli ich nie ma to przynajmniej jakis inne dowody ktorymi mozna sie posluzyc ze mielismy konto na dotapy, czyli przelwy z dotpaya na nasze konto bankowe.
Fajnie tez by bylo jak by ktos kto u nas kupowal przez dotapay podeslal wyciag bankowy ze przelał takie i takie pieniazki z dnia... Z tym wszystkim na policje i nie cackac sie.
Mozna tez bezposrednio na prokurature, Zalecam tez wyslac listem poleconym prosbe o wyciagi do dotapy.Jesli nie dadzą to przynajmniej musza jakos odpisac a jesli nie odpiszą to jest to na naszą korzysc.

Sytuacja juz wrocila do normy,takze wszystko OK.

Powrót