E
Evarez
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam! Moim problemem jest, to iż chciałbym usunąć konto w serwisie DotPay, niestety trzeba wysyłać tam list wypowiedzenia, niestety nigdy takowego nie pisałem i nie wiem co mam w nim umieścić, drugim problemem jest, to iż jest jeden rachunek zaległy w tym serwisie, a na koncie są pieniądze, chciałbym się dowiedzieć, czy te pieniądze z konta użytkownika DotPay pokryją rachunek. Jest jeszcze jeden haczyk w tym serwisie, mianowicie pisało, że JEDNORAZOWO ZA AKTYWACJE KONTA WPŁACAMY 10ZŁ, niestety co miesiąc trzeba to robić, dlatego chciałbym usunąć tam konto. Proszę o pomoc!
To punkt 28 regulaminu serwisu DotPay
§28 Użytkownik serwisu Dotpay może w dowolnej chwili zrezygnowad z usług serwisu Dotpay składając wypowiedzenie osobiście lub w formie pisemnej przesłanej na adres siedziby Usługodawcy lub adres Biura Obsługi ze skutkiem na ostatni dzieo kalendarzowy miesiąca, w którym Usługodawcy serwisu Dotpay doręczono wypowiedzenie. W przypadku wprowadzenia przez Usługodawcę serwisu Dotpay zmian w regulaminie serwisu, Użytkownik może zrezygnowad z usług serwisu Dotpay ze skutkiem natychmiastowym po dostarczeniu do Usługodawcy serwisu Dotpay wypowiedzenia w formie pisemnej w terminie do 14 dni od daty wejścia w życie nowego regulaminu.
To punkt 28 regulaminu serwisu DotPay
§28 Użytkownik serwisu Dotpay może w dowolnej chwili zrezygnowad z usług serwisu Dotpay składając wypowiedzenie osobiście lub w formie pisemnej przesłanej na adres siedziby Usługodawcy lub adres Biura Obsługi ze skutkiem na ostatni dzieo kalendarzowy miesiąca, w którym Usługodawcy serwisu Dotpay doręczono wypowiedzenie. W przypadku wprowadzenia przez Usługodawcę serwisu Dotpay zmian w regulaminie serwisu, Użytkownik może zrezygnowad z usług serwisu Dotpay ze skutkiem natychmiastowym po dostarczeniu do Usługodawcy serwisu Dotpay wypowiedzenia w formie pisemnej w terminie do 14 dni od daty wejścia w życie nowego regulaminu.